Kitöltöttem.
Én is ezzel szívtam nemrég, dec. államvizsga
Egész jó a kérdőíved.
Tipp: Ha még nem töltötték ki túl sokan, tedd fel a kerdoivem.hu oldalra. Ott egyből értékelve látod a dolgokat és át tudod vinni kódolva SPSS-be is
Főiskolai szakdolgozatomat írom, melynek témája: fogyasztói magatartás vizsgálata. Dolgozatomban a fogyasztó maga a motoros, a vizsgált termék(ek) pedig a motor és a kiegészítők, ruhák... Egy kérdőívet készítettem, melynek a kitöltéséhez a segítségetek kérném. 24 roppant egyszerű motorral kapcsolatos kérdést fogalmaztam meg, csak klikkelgetni kell, semmi írogatás. Személyes adatot (még a fórumban használt nicket sem) NEM kérek senkitől. Nektek egy perc, nekem a jövő...
Kérlek Benneteket, tiszteljetek meg a kérdőív kitöltésével. Örülnék neki, ha egy héten belül egy használható nagyságú minta jönne össze, hiszen az egész semmit sem ér ha minimális számú válasz érkezik.
A kérdőívet megtaláljátok itt!
jól hengert! mingyá rakom össze a himbát és most sokkal jobb lesz a futyóműű egy-két dolog szétesett, meg rozsdás volt nyekergett, a kx mint egy szekér
Jó kis lánycsapat vár ha ott vásárolsz...nekem a Progrip nadrágom még nem szakad szét....de a zippzár része egyszer szétjött de lehet még az elején a lányok előtti próba miatt!
az apeh tud róla,mert már behívtak egyszer a kawa papirjai miatt,de mint kiderült,a parilla után nyomoznak....
akkor mondtam nekik mi történt,azt mondták forduljak a fogyasztóvédelemhez
Kitöltöttem.
Én is ezzel szívtam nemrég, dec. államvizsga
Egész jó a kérdőíved.
Tipp: Ha még nem töltötték ki túl sokan, tedd fel a kerdoivem.hu oldalra. Ott egyből értékelve látod a dolgokat és át tudod vinni kódolva SPSS-be is
Sok sikert "sorstárs"