Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!

Kitöltöttem.
Én is ezzel szívtam nemrég, dec. államvizsga
Egész jó a kérdőíved.
Tipp: Ha még nem töltötték ki túl sokan, tedd fel a kerdoivem.hu oldalra. Ott egyből értékelve látod a dolgokat és át tudod vinni kódolva SPSS-be is

Sok sikert "sorstárs"
kitöltöttem
...pici off, talán belefér a szezon végén...

Hölgyek, Urak!

Főiskolai szakdolgozatomat írom, melynek témája: fogyasztói magatartás vizsgálata. Dolgozatomban a fogyasztó maga a motoros, a vizsgált termék(ek) pedig a motor és a kiegészítők, ruhák... Egy kérdőívet készítettem, melynek a kitöltéséhez a segítségetek kérném. 24 roppant egyszerű motorral kapcsolatos kérdést fogalmaztam meg, csak klikkelgetni kell, semmi írogatás. Személyes adatot (még a fórumban használt nicket sem) NEM kérek senkitől. Nektek egy perc, nekem a jövő...
Kérlek Benneteket, tiszteljetek meg a kérdőív kitöltésével. Örülnék neki, ha egy héten belül egy használható nagyságú minta jönne össze, hiszen az egész semmit sem ér ha minimális számú válasz érkezik.
A kérdőívet megtaláljátok itt!

Segítségetek motoros baráti tisztelettel megköszönöm!
ez jó volt,kösz.Chad Reed a király
13 órától meg MX a TaksonyTV-n de már 11-kor kezdődnek az edzések.
jól hengert! mingyá rakom össze a himbát és most sokkal jobb lesz a futyóműű egy-két dolog szétesett, meg rozsdás volt nyekergett, a kx mint egy szekér
Jó reggelt!
10 től(vagyis mindjárt) Supercross, az eurosport 2őn!
Jó reggelt mindenki!
te is gyorsabb leszel vagy 10mp-vel...meglátod...

de tedd már fel tényleg a lengőkarra, meg a telóvédőre is, mert így félkész csak.
amúgy brutál!
nekem bezzeg nem küldött.....
Na mit kaptam Földi Ritától!
Én valszeg csak szombaton tudok kimenni Taksonyba. Múlt héten is csak akkor volt időm. Bocs hogy összejártam a pályát
Skacok
Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben 2 markolat?
Én anno a blackbirdös üléashuzat+matricaszettet vettem 1x ktm-re
Nem is árulnak jó cuccokat.
Hát szerintem innen nem sokan vesznek majd a parillából semmit.
gáyrnak elküldük a motorszámot,vázszámot
ők meg visszaíták hogy 2007 es modell,2009 es gyártás
Valakinek messze van van akineknem

Jó kis lánycsapat vár ha ott vásárolsz...nekem a Progrip nadrágom még nem szakad szét....de a zippzár része egyszer szétjött de lehet még az elején a lányok előtti próba miatt!
leszophatnak...
ezt még meg fogják bánni,ebben egészen biztos vagyok
Nálunk a modellév: alvázszám 10-ik karakter oszt kész. Gyáthatják egy évvel korábban vagy később
ezt ne tőlem kérdezd
Durva, ami Veled történt.Ilyet?! Komolyan mondom, még nem hallottam.
De mi értelme van 2009-ben legyártani 2007-es motort?!
gecijól néz ki a bringa
én meg lekopasztom az enyémet...no dekor
az apeh tud róla,mert már behívtak egyszer a kawa papirjai miatt,de mint kiderült,a parilla után nyomoznak....
akkor mondtam nekik mi történt,azt mondták forduljak a fogyasztóvédelemhez
Hát mi nem melegítettük. Szépen felment rá minden. Pont stimmelt.