egyenlőre majd szimóval edzek
ott nem igen lehet keverni a sebességet
egyenlőre olyan 40 fokban hajlik a láb még, ez itt a legfőbb gondom
no de majd hajlítgattatom ..
Fel-le tudod rángatni? Ha igen egy rugó alúlra a csimmára,azt másikvége váz aljára,egy lábfejre,azt valahova beakasztod. Rángathatod összevissza,azt még váltani is tudsz.A fájdalom nagyságáról meg mindig tudod hanyadikban vagy
megkérdeztem a tornáztatót, hogy hétvégére sikerül-e bejárarni úgy a lábam, hogy tudjak sebességet váltani
olyan furcsán nézett rám..... szerintem sosem motorozott.......
most hogy nem tudok menni az ideg széttép, pedig ilyenkor már keveset szoktam mászkálni
Annyira nem veszélyes,kb 2 másodpercenként jön belőle valami nyekergés,ha nem hallom egyből lesem.Most is itt van melletem babakocsiban,biztos ami biztos Azé fárasztó ez,nekem
ÚÚÚ ne is mondd! Én is mindig hallgatom, hogy oké-e, bár van figyelő, meg minden kütyü, de hát fene tudja, hogy mikor kell légszűrőt cserélni csürcsög tüsszög hortyog fortyog össze vissza
gyógytornának vége mindenki megmozgatta magát rendesen?
Ott olyan otthonos.
Nemrég hívott a KisAti, hogy most mindenki oda megy.
Bár én nem vagyok olyan kemény mint az esőmenők! Ha esik, akkor csak itthon nézem a kertet!
ott nem igen lehet keverni a sebességet
egyenlőre olyan 40 fokban hajlik a láb még, ez itt a legfőbb gondom
no de majd hajlítgattatom ..
kicsit megtúrom én is a taksonyi homokot
olyan furcsán nézett rám..... szerintem sosem motorozott.......
most hogy nem tudok menni az ideg széttép, pedig ilyenkor már keveset szoktam mászkálni
éjszakánként minden moccanásra fent voltam, pedig úgy aludtam mindig mint a medve
de attól többet bírt zenélni mint én......
kicsi hátsó nagy kompresszor