Persze, hogy sokmindent lehet, nazegyik kérdőjel azaz ominózus lé, amire rátapintottál.. + spec. én most marhára herótom van a rosszindulatú, buta emberekből.. Na abból megaztán van vastagon... Momentán aztsetudom, miafaxot csinálnék, mmint melót... Eccerűen semmi ötlet...
Bár a motoros erdész, illegális szemetet lerakó pusztító azért beleférne.. Motoroznék, irtanám a selejtet... Teccene, és hasznot is termelnék...
Cső... Benzinkútkupasorozat? Vagy mobil a sportmotor-motorosoknak? Nekem is kiadta az agyam, amikor múlt 7végén jött velünk 1 cr250-essel, sztem ha egy limousinnal jön, nem kell ennyit tankolnia... Hívj pesszimistának, de én momentán a mai társadalmi "hozzáállásban" semmi "nagycsoportos" dologban nem látok fantáziát, minden területen vannak jócskán bomlasztó elemek, a motorosban is lennének bőven.. Ésakkor a szövetségről nem is beszélek... Sajnos
szigorúan a "kemény mag" de rajtuk látszik is, hogy sokat fejlődtek komolyan jó nézni, ahogy egyre jobban mennek. pedig nem hajszolja őket agyon az Edzőbá, csak figyel rájuk meg ők is magukra!
Taksonyban jósokat kell, hogy essen, mmint ahogy emlékszem még az őskorból...
Vagy ööö nezaklassalak?
Bár a motoros erdész, illegális szemetet lerakó pusztító azért beleférne.. Motoroznék, irtanám a selejtet... Teccene, és hasznot is termelnék...