Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ă lában ugy ahogy,de mááá egyszer motoroztam
majd alakul valahogy ennél többet én sem tudok
gondolom
Helloo Májszter, hogysmint, ugróiskola megymár? Lábad?
Taksonyban jósokat kell, hogy essen, mmint ahogy emlékszem még az őskorból...
Jó volt nagyon.
Szeva Jaja
Így már képben vagyok, köszönöm... Télleg kíváncsi lennék, hogy mennek a sajtok.. Rendszeresek lesznek, vagy ahogy jön?
Vagy ööö nezaklassalak?
Rendesen meszenvedhettetek ilyen esőben.
Óvatosan kell eztete,de hátha na
B-and-i
Csááá! Szeva mindenkinek!
Persze, hogy sokmindent lehet, nazegyik kérdőjel azaz ominózus lé, amire rátapintottál.. + spec. én most marhára herótom van a rosszindulatú, buta emberekből.. Na abból megaztán van vastagon... Momentán aztsetudom, miafaxot csinálnék, mmint melót... Eccerűen semmi ötlet...
Bár a motoros erdész, illegális szemetet lerakó pusztító azért beleférne.. Motoroznék, irtanám a selejtet... Teccene, és hasznot is termelnék...
Megengedték hogy a gép elé ülj?
Keme, Pézsma, Gero, Tibi (Sanya testvére), Kakukk, Niko (ő végig kereket cserélt ) meg foltokban én
Neveket akarok !... a ptilibe, leakartam menni, csak nemtúl időben ébredtem, és a motogp mellett maradtam...
Mesterem,mindent meglehet csinálni,időm kiadja,partnerek vannak,mindenkit ismerek aki számít,legfeljebb sok zsét kérnek ezé azé.
Cső... Benzinkútkupasorozat? Vagy mobil a sportmotor-motorosoknak? Nekem is kiadta az agyam, amikor múlt 7végén jött velünk 1 cr250-essel, sztem ha egy limousinnal jön, nem kell ennyit tankolnia... Hívj pesszimistának, de én momentán a mai társadalmi "hozzáállásban" semmi "nagycsoportos" dologban nem látok fantáziát, minden területen vannak jócskán bomlasztó elemek, a motorosban is lennének bőven.. Ésakkor a szövetségről nem is beszélek... Sajnos
szigorúan a "kemény mag" de rajtuk látszik is, hogy sokat fejlődtek komolyan jó nézni, ahogy egyre jobban mennek. pedig nem hajszolja őket agyon az Edzőbá, csak figyel rájuk meg ők is magukra!
Szeva Te,ne üzemeltessünk benzinkutat? Kiagyaltam egy új magya kupasorozatot,megkéne ezt is hivatalosra csináni .
Helloo Csaj... "Teljes látszám volt"? Keménymag? PÉzsétulok stöbbiek? Autóval is közel lehet állni, fűteni, stb... Csak 1 ötlet legközelebbre...
Én meg almáspitét kakajóval Cserélünk,me má pitéből kevés van?!
én most nyomtam egy mazsolás kalácsot és egy kis langyos kakaót az se volt olyan rossz
A kiscsaj is alvás után úgy nyom 2 fekvőtámaszt mintha kötelező lenne Magácska mennyit ?
De van, csak sex oldalakat nem nézhetnek.