Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!
Na mi a helyzet a géppel? Elrabolhatom végre?
nekem is szimpatikus volt a srác, jo árakat mondott, és azt mondta hogy a hétvégi űnnep miatt nem akart nyitva lenni ,de a kedvemért bejőn , csörögjek amikor a közelben vagyok,

ezt nem sokan csinálnák meg,
Laci egy tündér! nagyon jó szakember és teljesen őszinte nem az a fajta, aki csak azért mond jókat valamiről, hogy megvedd, aztán meg szarik a nyakadba jártam nála párszor csak dumálni és közben sok vásárló volt bent. egyiket se próbálta meg rábeszélni semmire.
én teljesen megbízom benne!
megyek szombaton corsaro-ba , te mennyire ismered a srácot,? telefonban elég normális arcnak tűnik,
Jóestét
mást az illik tekerni, hát jól tettétek hogy mociztatok, lehet én pénteken megyek 1-et veretni
Azt neked első a család?Na mennyé te a ..csába
Hájló!
Mi meg voltunk délután Taksonyban motorozni egyet bibibííííí de elfáradtam megint
de mást azt kell tekerni
nem kell azt tekerni...csak fel kell tolni hegytetőre...aztán legurulni és végigrepkedni az ugratókat a lefeléúton
jah csak ne kéne tekerni mi
Haggyad mán te élsportolovagy, vagy nem?
Jövöre marad a Tm?
dehogy,motorozás után nagyon könnyű a bringázás
valamit akkor tudsz
én most jöttem nemerég haza
bringázni voltam a pályán
repültem 7-8 métert a bringával
Na mi az isten mindenki eltünt?
Nem okoskodni akarok.. de ha jó futúmű kell akkor Dávid Pistihez kell menni!Ő nagy KTM guru amúgy is!
persze,ennyiért annak kell lennie
Nembiztos, hogy a telót is cseréli, de ha mégis, attól még nekem jó marad.
Szerencsére ki tudtam próbálni a vétel előtt és úgy gondolom, hogy egy csoda.
Már szeptemberben meg kellett rendelni, de csak decemberre lesz itt.
Majd berakom a fa alá!
amúgy Kornéllal felbontotta a szerződését a ktm
hát,te tudod
ha szükséged van rá,vedd meg
Meg ha megyek Kanadába, akkor én is tudom vinni magammal!
Ez állítólag nem így van.
Azt mondja a Havasi, hogy ezt be tudja úgy állítani, hogy puha és kényelmes, de ha kell akkor atom kemény!