akkor itt a titok, csak a telom miatt nyer
eladom a kocsit, veszek ilyet, aztan nyernem kell, mivel a hondan meg ket szarny is van, ergo jobban kell hogy menjen.
mindig is jol tudtam kombinalni, szal reszkess kori
állítólag jó cucc, de még nem hoztam senkinek. tapasztalat nincs.
ha kell, akkor írj mailt....végleges árat akkor tudok, ha már megvan hányan, ki, mit, stb...
plusz amit még szokni kell, hogy ha kapom a pofámba az áldást, akkor is tudjam merre van az előre...mert olyankor komoly gondjaim tudnak lenni...még azt is elfelejtem, hogy melyik a gáz...
én meg vki mögött nem tudok menni....lehet, h gyorsabb vagyok, de akkor is ott szerencsétlenkedek mögötte....
na mindegy....szóval sok-sok tanulni való van még...pláne egy versenyre.
naja,ezek közül én se nagyon..csak amin Ts van,vagy volt
kőszárhegy,hódmező,nyársapát,nyáregy,monor,
gyula,kóka,bugyi,csév,csolnok stb...
menni kell minden felé,úgy a jó
szeretem bugyit de nagyon meguntam a pályát
Nem mondanám.Ahol sokat megyek az Cserszegtomaj, mert 5-km-re lakom a pályától...
Egyébként Ajkarendeken a verseny napján voltam először, Polányban eddig voltam összesen talán 3-4 szer. Kanizsán is kb 5 összesen.csákányba nem mentem el.Bazitán kétszer voltam a versennyel együtt.Gellénházán nem indultam.Somogyváron sem, mert gipszem volt.Gyakorlatilag ennyi volt a szezon Nulla
eladom a kocsit, veszek ilyet, aztan nyernem kell, mivel a hondan meg ket szarny is van, ergo jobban kell hogy menjen.
mindig is jol tudtam kombinalni, szal reszkess kori