Nekem nincs összehasonlítási alapom, az biztos , hogy a Tömegsportnál gyengébb, dehát ez nyílvánvaló. www.moto-center.hu oldalon tudsz tájékozódni a Nyugatról. Egyébként ott csak MX2-ben van A és B ,a többi kategória együtt megy.Úgyhogy nem kell filoznod,hogy hol menj, MX1 aztán kész
ez a tech10 de furcsan nez ki, mintha valami gyorsasagi csimma lenne. semmi brutal eleje :-)
crossban betörős csizmám még nem volt, csak zsanéros, lehet megőrölnék vele :-)
az utsó az nagyon szép, pont fehér képet dobott ki a gugli
hát sok szerencsét a vásárláshoz, csak lesz valami ákció
jaa hogy nyugatról van szó
azt hallottam,hogy az a leggyengébb sorozat
Haver majdnem megnyerte az mx1B-t,csak szétment a térde és bukta az uccsó versenyt.viszont TS ben meg mögöttem végzett a 4. helyen.
mondjuk azt hiszem hogy a kelet kupáról beszélt,nem nyugatról
Jövőre majd elmegyek pár kelet vagy nyugatkupára is,meglesem milyenek ezek a versenyek.
Bár ott nem tudom hogy A ban vagy B ben kell mennem,mert TS ben már nem nyomhatom B ben
Én a nyugat kupa B-re értettem, de általánosságban arra is igaz, amit -gondolom- a tömegsportra írtál. Csak a nyugatban nem az első 10 hanem jóval kevesebben mennek jól pl B-ben vagy A-ban. Pl szerintem egy Nyugat kupa B-s eleje a tömegsport B középmezőnyébe jó.
Persze ez csak találgatás, de valahogy igy képzelem.A nyugat A-ban is az első 5 ember megy jól, úgy, hogy beférne a tömegsport A elejébe.MIndenhol vannak gyorsak ,csak az arányuk a tömegsportban jóval nagyobb.
én kiszállok az első kanyarből...
te meg kiugratsz a főútig....