Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt az udvaron....
majd ha megtanulok motorozni, akkor talán pár versenyen...
ezeket csekkoljátok!
Hát nem tudom az oxtarnak elég jó az ára, 40 alatt, azé nem rossz.Meglátjuk.MIndenesetre köszi!
Te hol indulsz jövőre?
kicsit többet,

mentségére legyen mondva az oxtarnak hogy ez volt belöle a harmadik pár ilyen csizmám és az elöző kettö jol birta,

kaptak egy ujj talpalást 4 ezerért és még eladtam öket pénzért, de amiota az van beleirva hogy made in románia, azota a minöség elment borért,
AZ első futómű teljesen jó (át lett szelepelve..).
A hátsó még nincs belőve, béna vagyok...valószínűleg emiatt rázza az elejét.
Verseny már nem lesz idén, múlt hétvégén volt csapatbajnoki Nagykanizsán, dehát ...úgy látszik az nem az én pályám....tavaly ott törött el a kezem...idén a nyugat kupában két futamban 3-szor estem el , most ezen a csapatbajnokin első futamban 2szer estem, a második jobb lett, ott középmezőnyben végeztem.Erősebb volt a mezőny jóval, mint a nyugat kupás..
SZerintem a Dunlop d756 nem birja a sarat, úgy csúszott, mintha jégen mentem volna.
felvettem a sidi crossfire-t is ,ami nem tetszett benne az a kiállo forgo zsanér,, és pont ott fognál bokával, hogy mi a fenének hozták annyira ki nem tudom,motoron még zavarobb volt nekem,

meg egy kicsit fölösleges dolognak tartom azt hogy minden lecsavarozhato rola, olyan részek is amik soha az életben nem mennek tönkre,,

ez volt az elsö benyomásom ,attol még lehet jo csizma,
futómű is ok?
sikerült belőni?

tapolcáról már letettem idénre...

lesz még versenyed? vagy vége mindennek már?
Bírja Lekopogom.. télen szét lesz szedve. Dugó, hajtókar meg amit kell cserélek. Na nem mintha gyenge lenne.... valahogy nem lehet rosszul rajtolni ezzel a motorral...vagyis lehet, de nagyon nehéz (azért nekem már sikerült ) nagyon megy.

Te meg gyógyulj gyorsan! Nemsokára zár a tapolcai pálya..
azt hittem a kép alapján hogy 10-es, akkor sorry,
Itt vagy metzger?
Megnéztem Flastblack a tipusa
mi újság? bírja még az sxs?
Hát az enyém egy kicsit szürkébb már...
A tiéd mikor csillogott így utoljára?
a tied kicsit másmilyen fekete......
Hogy a francba esett ez így szét? Hány üzemórát mész egy év alatt, ezret?
Ez nem az Sg-10 de tökéletesen meg vagyok vele elégedve a következő vagy 10 v. 12 a talpa még alig kopott a gaerne felírat van egy kicsit megkopva
Nekem Sidi Crossfire csizmám van és elégedett vagyok vele.
neked hogy birja az SG-10?

miota van meg, talpa milyen, volt-e valami baja,,?
És pihengessek otthon 1 évet ? Inkább próbálok megtanulni rendesen kanyarodni, engem jobban vonz egy jó pálya mint a rámpa.
Én inkább olyan képet szeretnék rólad látni, amin ezt csinálod.
5 ne viccelj.
lebeszélnélek rola, nézd meg a képgalériámban hogy szétesett az oxtar 1 év alatt,,

kicsit olyan dolog volt hogy az occso volt a drága,

bár azt az oxtar-t én is megvenném ami egy raktárban elfekűdt egy pár évig és az van beleirva hogy médinitali,

de a mostaniban az van hogy made in romania, vagy az hogy EU,