Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem titok, Auner tech-10 300 juro,
én is a tech-8 felé hajlok inkább,

azt mondják a tech-10-re még hogy elég rossz tulajdonsága hogy sáros-vizesben csuszik a talpa mint állat kissé kemény a gumi ,,

ami még tetszik az a régebbi GAERNE SG-10 volt a lábamon elég megnyerő volt ,nem véletlenűl nyerte az a csizma két éven keresztűl az összes csizma tesztet, bizonyitott az a modell.

jahh és ami az Alpinestars-al kétségem van , hogy azt is már kinában gyártják,,,,

bár már majdnem minden kinában készűl ezen a földön,
ott törte magát össze deegan.

miért ilyen kis képeket raksz be?
az a lényeg hogy gyorsan javulsz.decemberben már winter x games. ferihegyen.
ma volt gyógytorna....fáj mindenem...
de gyorsan javul...azt mondta a csaj hogy 3hetes törés után ennek a 10edét sem kéne tudnom megcsinálni...úgyhogy alakul.

mi van a bukóddal? mike metzger design....
ha egy árban van akkor ok....bár én a marketingdumának már annyira nem hiszek...."bokában erősített"
100-ak használják még ma is az usaban a t8-at...profik...akik aztán arany t10-et is vehetnének.

de tényleg azt vesz mindenki amit akar....
Ha nem tech vagy gaerne akkor nekem oxtar lesz, az is jó bokavédős.MOndjuk arról is hallani mindent, csak hogy nem tartós
ja ja cső.hogy vagy?javulgatsz
hi hondás...látom hétvégén volt mocc...
Én csak azért javaslom a tech 10-et mert az bokánál erősített,nekem a 8-ba 90 fokba elfordult a bokám.
elég 5
t8 - tartós.
t10 - kényelmes.

rajtad áll.

amúgy picsa tudja...nekem vhogy több bizadalmam van a t8 felé. masszívabbnak, és biztonságosabbnak tűnik.
a t10 kimondottan a kényes amcsi versenyzők azon kívánsága alapján készült, hogy legyen kényelmes a cross csizma. az lett, cserébe szar a talpa, és szervizelheted félévente.
eddig azt hittem sg12, de ha már az is széthullik hamar (bár sokan dicsérik, lehet neked vmi pénteki darab jutott), akkor mindenki azt vesz amit akar...
Jól van majd beszélünk mert megyek ki mert az utcánkon filmet forgatnak
cső még nem hivtak
És akkor 70. év kell mire utolérsz.
Szevasztok
jah
csá még kaptok kb 2 évet gyakorolni
Mikor jössz ki pályára velünk?
ati3 gépnél vagy?
Helo, meg lehet tudni hol van leakciózva, vagy az csak Neked él?Én is csizmacsere előtt állok..
Nekem tech8-am van,4 éves és eddig egyszer talpaltam meg most kéne.Egyébként nagyon kényelmes.Ja, és 3 év után kezdett beázni,de nem vészesen.De szerintem próbáld meg a 10-est.
véleményetekre lennék kiváncsi, ki melyiket választaná, tapasztalatok jok-rosszak is

Alpinestars tech-8, vs. tech-10,,?

tech-8 nekem volt már régebben jol vizsgázott jol birta, bevált csizma,

tech-10 az ujj agyonsztárolt csucsmodelljűk komolyabb boka résszel, három csattal,

a dilemmám azon van hogy egy árban kapnám öket mert a tech-10 most igencsak le van akciozva, de a talpátol kicsit tartok, merthogy olyan sportcipös verzio, nem hagyományos krossz csizma talpa van ,nincs az orrában vas,,
az idén Michelin ac-10-böl elfogyott három hátso, egy mitas c-16, és egy c-10 (az utobbi egy fostalicska gumi)
elsőböl egy Michelin S-12, és egy AC-10, és most kap a héten elöre megint S-12-öt, meg hátra is.

kb ennyi,,,
te milyen gumát használsz, csak kivancsisagkeppen?
15 e ft egy c 02-ért neked rendesen elgurult a gyogyszered ezt a szar gumit 10 alatt meg lehet venni ujjonnan,
vagy felnistöl akarod annyiért mert még ugy is sok,

amugy a világ legszarabb gumija , giga méretű bűtykök kezdöknek, mászik össze vissza ,oldaltapadás nulla ,viszont sose kopik el öt évig is gumi marad