heheh, gyilkos poénok igy kedden :-)
de pl kontra erre, hogy sokkal jobb ha valami működik, mintha csak ködik, a ködik dolog meg hamar köd lesz, a köd pedig, mint olyan, hamar eltűnik. szerelési szempontból viszont jobb a ködik, mert köddé válik, és ami nincs, az nem lehet szerelni, ergo el sem romlik legkozelebb
itt van pl a manapság divatos műveleti-terület. nos, a veleti-terlület, mint olyan ....... vhhehehehhehehehe, nem folytatom, mert kinyírtok lábbal ....
nagyjabol 5-6x koriztam, petfurdon volt egy faszántos mujegpalya, aztan zs+ kormany valahogy kipattintotta a nitrogen muveket valami gazdag parasztnak, annyi is lett a jegpalyanak gyorsutemben, pedig mindig fullon volt ...
"Pétfürdő - Huszonhat éve nyitotta meg kapuit a helyi, s a megyében igen kedvelt műjégpálya. Az idén viszont biztos, hogy zárva marad.
A korcsolyázni vágyók negyed évszázadon át bízhattak az üzemeltetőkben: a péti palánkok között minden télen kipróbálhatták siklótudásukat. Az idén viszont a környék egyetlen korcsolyázási lehetőségét a veszprémi műjég nyújtja.
A Nitrogénművek Rt. abban az üzemben hajt végre beruházást, ahová mi korábban adtuk az ammóniát - mondta el a Napló kérdésére Steigler Zsolt vállalkozó - Negyven-ötvenmillió forintos felújítással ilyen körülmények között is tovább lehetne éltetni a sportlétesítményt, de ekkora összeget képtelenek voltunk összeszedni. "
ez persze a bullshit része, pedig már kezdtem megállni a lábamon, ehhehe.
én még anno (általános iskola vége, nem mondom meg hány éve ) gyakoroltam a műjégen és akkor ott korlát se nagyon volt meg fostunk, hogy akik köztünk fogócskáznak, majd jól átmennek a kezünkön , ha elesünk, úgyhogy állatira vigyáztunk
a péntek délutánom mindig szabad (11:30-ig melózok csak), de azért előtte nap csörögj rám, hogy elkészült-e már a DR ,mert ma délután viszem szervizbe a gépet...
Amúgy a foltok annyira nem zavarnak, úgy se nézi senki
A meghúzodott, izomlázas fájás rosszabb. Nem tudtam reggel felmászni a lépcsőn, muszáj voltam liftezni
de pl kontra erre, hogy sokkal jobb ha valami működik, mintha csak ködik, a ködik dolog meg hamar köd lesz, a köd pedig, mint olyan, hamar eltűnik. szerelési szempontból viszont jobb a ködik, mert köddé válik, és ami nincs, az nem lehet szerelni, ergo el sem romlik legkozelebb
itt van pl a manapság divatos műveleti-terület. nos, a veleti-terlület, mint olyan ....... vhhehehehhehehehe, nem folytatom, mert kinyírtok lábbal ....
"Pétfürdő - Huszonhat éve nyitotta meg kapuit a helyi, s a megyében igen kedvelt műjégpálya. Az idén viszont biztos, hogy zárva marad.
A korcsolyázni vágyók negyed évszázadon át bízhattak az üzemeltetőkben: a péti palánkok között minden télen kipróbálhatták siklótudásukat. Az idén viszont a környék egyetlen korcsolyázási lehetőségét a veszprémi műjég nyújtja.
A Nitrogénművek Rt. abban az üzemben hajt végre beruházást, ahová mi korábban adtuk az ammóniát - mondta el a Napló kérdésére Steigler Zsolt vállalkozó - Negyven-ötvenmillió forintos felújítással ilyen körülmények között is tovább lehetne éltetni a sportlétesítményt, de ekkora összeget képtelenek voltunk összeszedni. "
ez persze a bullshit része, pedig már kezdtem megállni a lábamon, ehhehe.
(Természetesen vigyázunk mindenkire és nem megyünk át senki ujjain )
S titkos füstöt is megnézeted most?
Amúgy neked péntek du. jó lenne valamikor?
Hát ez ilyen +meló, hobby szerű. Télen jégkori-, nyáron görkori oktatás
Csak most télen nem nagyon lesz melóm, mert nem nyit ki a Városligeti Műjég
Mit dolgozol, hogy a korcsolya munkaeszköz?
Amúgy a foltok annyira nem zavarnak, úgy se nézi senki
A meghúzodott, izomlázas fájás rosszabb. Nem tudtam reggel felmászni a lépcsőn, muszáj voltam liftezni