Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kezdek aggódni értetek
mukodj!
Az igazi egyetemre is jobb járni mint a műegyetemre, mert hát műszaki vizsga nem sokat ér
heheh, gyilkos poénok igy kedden :-)
de pl kontra erre, hogy sokkal jobb ha valami működik, mintha csak ködik, a ködik dolog meg hamar köd lesz, a köd pedig, mint olyan, hamar eltűnik. szerelési szempontból viszont jobb a ködik, mert köddé válik, és ami nincs, az nem lehet szerelni, ergo el sem romlik legkozelebb
itt van pl a manapság divatos műveleti-terület. nos, a veleti-terlület, mint olyan ....... vhhehehehhehehehe, nem folytatom, mert kinyírtok lábbal ....
jja meg az anyag is jobb, mint a műanyag a művezetőkről nem is szólva
jaja, mert pl a műhód is sokkal szarabb, mint az igazi hód .....
afrannc tilleg itt lehet a hiba
Csak a füstölés miatt viszem, meg szelepet állítani. Mi kurvajókat koriztunk most télen a kisdunán! húúúú végig befagyott 50kmX100-200m-es pálya!
Az volt a baj, hogy műjégen próbáltad nem az igazin.
nagyjabol 5-6x koriztam, petfurdon volt egy faszántos mujegpalya, aztan zs+ kormany valahogy kipattintotta a nitrogen muveket valami gazdag parasztnak, annyi is lett a jegpalyanak gyorsutemben, pedig mindig fullon volt ...

"Pétfürdő - Huszonhat éve nyitotta meg kapuit a helyi, s a megyében igen kedvelt műjégpálya. Az idén viszont biztos, hogy zárva marad.

A korcsolyázni vágyók negyed évszázadon át bízhattak az üzemeltetőkben: a péti palánkok között minden télen kipróbálhatták siklótudásukat. Az idén viszont a környék egyetlen korcsolyázási lehetőségét a veszprémi műjég nyújtja.

A Nitrogénművek Rt. abban az üzemben hajt végre beruházást, ahová mi korábban adtuk az ammóniát - mondta el a Napló kérdésére Steigler Zsolt vállalkozó - Negyven-ötvenmillió forintos felújítással ilyen körülmények között is tovább lehetne éltetni a sportlétesítményt, de ekkora összeget képtelenek voltunk összeszedni. "

ez persze a bullshit része, pedig már kezdtem megállni a lábamon, ehhehe.
Pedig a legjobb az emberek között fogózni és átugrani fölöttük, ha elestek
(Természetesen vigyázunk mindenkire és nem megyünk át senki ujjain )
Na, ha bátor vagy megtanítalak
én még anno (általános iskola vége, nem mondom meg hány éve ) gyakoroltam a műjégen és akkor ott korlát se nagyon volt meg fostunk, hogy akik köztünk fogócskáznak, majd jól átmennek a kezünkön , ha elesünk, úgyhogy állatira vigyáztunk
Okok! Én pénteken csak később, olyan 5 - fél 6 felé tudnék odaérni hozzád. Mikor hívjalak, csüt. vagy péntek?
S titkos füstöt is megnézeted most?
sokat kell a kordon mellett lenni, van kibe kapaszkonil, pl 50eves nyanyákba, azok még meg birnak állni :-)
gondolod te ... úúgyis nagyon szépeket lehet esni én próbáltam régebben
hehe, korizni annyira nem tudok, éppen hogy megállok, ergo nem lesz folt :-)
a péntek délutánom mindig szabad (11:30-ig melózok csak), de azért előtte nap csörögj rám, hogy elkészült-e már a DR ,mert ma délután viszem szervizbe a gépet...
Úúú akkor, amikor megyek a mociért ki tudod hozni? Csak megnézni, hogy mekkora stb. Mert ha nagyon nagy akkor nem hozatok feleslegesen

Amúgy neked péntek du. jó lenne valamikor?
Nekem pont ilyen van ám! Szerintem jóó. Márcsak egy nyakstabilizátort kellene vennem, hogy nehogy úgy járjak mint az a szegény srác Pécs mellett
Hű de sokat jártam a műjégre még középiskolás koromban.
Hát nem hiszem, hogy a combomat kell mutogatnom moci-vásárlás közben

Hát ez ilyen +meló, hobby szerű. Télen jégkori-, nyáron görkori oktatás
Csak most télen nem nagyon lesz melóm, mert nem nyit ki a Városligeti Műjég
Na de ha pénteken megyünk a motorért, akkor se látja senki?

Mit dolgozol, hogy a korcsolya munkaeszköz?
Köszönöm a tippet, kipróbálom

Amúgy a foltok annyira nem zavarnak, úgy se nézi senki
A meghúzodott, izomlázas fájás rosszabb. Nem tudtam reggel felmászni a lépcsőn, muszáj voltam liftezni
Nana Orsi, csak óvatosan azzal a motoreladással. Jövőre sokat fogunk gurulni.Inkább mellé egy endurocross gépet. Én egy Husquarnával szemezek.