Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aggyá hama tanácsot
Én halálra dolgozom magam... most voltam ebédelni
Szeva, favágás közbe szép lenne,addig ki se megyek,még ez itt variál bennem
Bammeg lehet,má valami tekereg odabent,ki se merek menni
Szevasz Hombre... Bár keménynek ismerlek, mint a kád szélét, bajod nem lesz / legalábbis nagyobb, mint ami van.. /
max.fosni fogsz mint a pelikán... De azt mások is túlélték, sztem Neked is menni fog...
fosás lesz, fosás lesz! vehheheheheheh, vigyázni kell, nehogy a gatyába menjen :-9
Te neveled fel
Ne ijesztgess akkor bennmarad a kőőőőő Csinálok má annyi hülyeséget így egyedül-e,hogy néha má saját magamtól is félek
Cak nehogy te is állapotos legyél
ki van zárva, h bajod legyen tőle may. összeragad a fütyid, mikor jön ki
Nemtudom ,hogy került ez ide,asszony alkotása biztos.Remélem nemfosok majd tőle
ilyen édesszájú vagy?
Hallod gyorsba,nagy kérdés!Nem lesz bajom? Kinyitok egy üdítőt,iszom,hú de finom,kicsit tömény ,de na végre egy igazi ízű üdítő.Iszok még 3dcl-pohárral,hú dejó,ilyet még nem ittam,na, ilyet kell venni,Megnézem má mi ez.Szemem kiesett,Sirup Raspberry,szörp,7 liter vízhez kellene tenni.Nem lesz bajom?
mint az urak
én spec ma nem dógozom csak kicsit
megyek térddoktorbácsihoz aztán meg valszeg fürdőbe és áztatni fogom magam a forróvízben
Nem ,mert most is csak enni álltam meg,me merült az elem,menek is tovább, ááááááááááááááááá,jó nektek!
tudod mennyi meló mire megtalálom a neten ezeket?
Te biztos nemdógozol,nagyon pihent vagy Jöhetsz fát vágni
Hm Ti most dógoztok vagy nemdógoztok
ez az új dizájnom! már két évet dolgoztam rajta
ez nem is te vagy a képen más a motor színe
jaaaaaaaj neeeee most zabáltam be tőtöttkáposzábul, és még ez is fáraszt .
Inkábbmegyek egyet motorozniháháááááá, ilyen jó időben
Már értem miért romlott el minden amikor jött az emberünk.... Nem bírta kimondani.... aztán minden elromlott vuhahaha.