Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A foltok eltüntetésére nagyon fincsi cucc a fekete nadálytő krém.
Sajna gyakorlatból tudom
http://www.fitoteka.hu/termeke...
előbb jó lenne eladni a kawát, aztán szerezni egy garázst, ami közel van egy pályához és meg is tudom közelíteni ha lenne járgányom, amibe bele tudom tenni a motort, akkor is még kérdés, hogy hogyan toljam bele mert annyira azért nem vagyok erős
szóval egyelőre marad a kölcsön motor remélem a tulaj nem tilt le róla
Az én receptem:

Színezés: Egy kis savate, majd defendo.
Azért, hogy mozogni se tudj: 4 óra intenzív fogócska jégkorival sok hokiféket és hokikanyart beiktatva rengeteg balra illetve jobbra koszorúval.
Eredmény: nem bírom megemleni a lábam és van rajta egy pár zöld-lila-barna-sárga folt
ez a comb hatulja, hehe. a recept:

vizatfolyas, jo mely es szuk, kis kanyarral, ahogy egykerekezes eseten vegigporog a kerek - garantalt perec be a fák koze, kormanylefejeles a leheto leghamarabb, majd valahogy labtartora raeses, 3gatyoval, es ime, az eredmeny :-)
bezzeg ha iszok, ilyen sosem tortenik meg :-)
Nagggyon szép Taníts mester Nekem most belül a combom néz ki így kb
heheh, ezt lesd meg - 156638. beszólás
Na jó azért annyira nem vagyok lusta. Most is alig tudok lábra állni izom láz és szép színes foltok miatt
lustaság fél egészség, én pedig teljesen egészséges vagyok!
felraktam a gyikot, mer szép - http://sportmotor.hu/motoros_k...
Lusta vagyok elmászni odáig. Reménykedtem, hogy valaki jár ilyenben Ferihegy környékén. De így jártam
Nagy leszek és bátor és valakit elrángatok magammal
ha pici a lábikó, akkor meg kettőre raksz egyet, és féloldalasan motorozol, mint az urikisasszonyok
menj oda, probald fel, nem kell megvenni :-)
ha jo, akkor meg beszerzed a te forrasodbol, ennyi az egesz.
van ott meg egy csomo dolgo, pofatlanul minden fel kell probalni, es mivel lányka van, még örülni is fognak a társaságodnak :-)
Nekik általában van polcon és nem kell megrendelni. Felpróbálod, megnézed, hümmögsz egy kicsit azt nem veszed meg
Azt tudom, hogy jó. Ezért is szeretnék ilyet. Csak hát megint jön az, hogy lány vagyok és nincs akkora lábikóm, mint a pasiknak, így lehet, hogy a legkisebb is nagy
Szió!
Tudom, hogy ott lehet kapni, de én máshonnan veszem s nem akarom, hogy "feleslegesen" hozzanak nekem. Ezért kérdeztem. Meg elég sokan mondták itt, hogy van nekik.
hi, nékem ilyen van, ferihegy meg sajna nem esik utba. nagyon jo cucc, az elején meg kell szokni, utána már el sem indulsz nélküle, imádom ... sok bajtol védett már meg.
Hmmm, na ezt még megálmondom. Fel kellene próbálnom egy ilyet mielőtt megrendelem, mert lehet nagy rám és feleslegesen meg nem akarom megvenni, hogy utána eladhassam...
Szia!

Menj ki a budaörsi Universalmotorba ott fel is próbálhatod.
Nekem van egy ilyen a szekrényben, de sajnos szinte csak Bugyiba járunk.

Örültem is neki.
Még régebben beszéltünk térdvédőkről. Több emberke is mondta, hogy Zero7. IDK1 Top térdvédöje van.
Van itt olyan valaki, akinek ilyen védője van és szokott Ferihegy felé járni?
pedig te vagy a példaképe.
ott panaszkodott, hogy akármit csinál nem viszi át a hosszút.
erre jött a narancs bika....és husss....be az aljába...
Na az durva volt.

Ő az aki tényleg versenyző lesz!

Na majd te az új géppel!
vagy egy 85-ös....
a múltkor úgy kikerült egy 85ös kissrác egy komoly 450-es versenyzőt...csak lestünk.