Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TimiT!

A Patrik, az Anyukája és az Apja köszöni szépen mégegyszer az ajándékot! Remélem jó a DR. Én visszasírom.. hiáááányzooooooooooolll
Veszprém környéki terepmotorosok figyelem! Kiborult a bili!

A Felhő vadásztársaság, akik Csatár - Nagyvázsonyi lőtér - Tapolcai út - Mátyás király vadaspark közti területen folytatnak vadászatot, nemrégiben engedély nélkül kihelyeztek több behajtani tilos táblát is olyan utakra, melyek önkormányzati tulajdonban vannak, tehát közutak.

Erre felbolydult több szervezet is, köztük lovasok, gazdák, méhészek...stb.

Tárgyalások kezdődtek, hogy az említett területre kinek van ( vagy nincs ) joga belépni. Az első tárgyaláson motoros érdekvédelmi szervezet nem vett részt, de én, mint a Defekt Vámosi Motoros Egyesület elnöke, képviselni szeretném a környékbeli terepmotorosokat, hogy jelöljenek ki számunkra egy olyan utat, ahol gond nélkül közlekedhetünk, és el tudunk jutni mindenhova aszfaltos út érintése nélkül.

Aki esetleg szokott az említett területen motorozni és hajlandó kompromisszumos megoldást kötni a terület kezelőivel, tulajdonosaival, valamint kívánja érdekeit képviselni a következő tárgyalásokon, keressen meg. Ész érvekkel talán sikerül kiharcolni, hogy ne tiltsanak ki minket mindenhonnan!
Koszonom akkor vasarnap mindenki moci de jo lesznek sok foto!
egy részünk Taksonyba megy, lesz edzés a többiek meg asszem talán valami ....egyházára mennek ezeknek a nevét képtelen vagyok megjegyezni
szép masina remélem sok örömöd les benne
szio! Vasarnap megyunk Ferihegyre erdobe ,itt egy foto vasarnap csinalok tobbet is,ti merre mentek?
éljeeeeeeeeeeeeeen
mikor mész tesztvezetni meg merre
szeva brada!jo a kep!tenyleg mi lesz a motoral? mire jutotatok?
yo reggelt mindenkinek tegnap meg vettem DR 250 Vasarnap teszt turazas
Jó reggelt
becserélem ilyenre majd ha már a mikiék átvették a forgalmazást
Nekem nem rokonom, nekem lehet...
Rád nem kell tekintettel lenni, mész mint a felhő... Énvagyok az öreg kehes, jártányi erőm is alig... :)))
Valahogy most erdőjárás szimpatikusabb...
Kezdésnek mehetnél valami pályán....inkább ..rám való tekintettel...
Anyám a bácsi, tudd meg... Tudod, hogy endurista lettem, XVI-ból megyünk orrunk után, állítólag lesznek kezdők, újrakezdők, én, meg még 1-2-en... Jössz?
Melyikre gondolsz?A családtagra?
Szia Bácsi!

Vasárnap mész valamerre? Jó lenne 1ütt nyomatni...
Én má elpuhultam öccse,no para,no pia,no cigi,no kávé,no sex Vagy keményedek?
Csak EC-s keménycsávókat látok, meg volt itt az előbb 1 EC-s jócsaj is...
hol lesz 25-ös derbi?
ne nevess így van
fasza,két 25ös lesz
köcsög parilla nem küldte az alkatrészt
öhhöm öhhöm