Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali...én ma fotelcross a konyháig meg vissza.
lábad? javul?
Mivel mész ki a fiad babettájával?
Hali emberek. Jön ma valaki ki Ferihegyre velem motorozni? .
Még nem tudtam elvinni a szerelőhöz sajnos , csak vizsgáztatni volt időm. Valszeg olajlehúzó gyűrű lesz
hol van ? muttti,,
Jó reggeltet Hú,de korán keltél!Sütöttél almásosat? Portósan nem adol fel nekem a pozstán?
én meg az almáspitét zabálom meg
megzabálom öket ,

iszonyat sokat lehet rajtuk vigyorogni,
Cuki az új kis kertészed
neked is,
morgen
Hali Kiderült mitől füstölgött a kis Doki ?
Jóreggelt
jo reggelt,

ha már csizma ,akkor érdekes hogy az öt képböl 4-en alpinestars-t viselnek és abbol is három a 8-ast, és csak eggyiken van 10-es,,,

hiába ami bevált az működik,
na akkor igazán kitolhatod a kis ződ bringát holnap max. lobognak a pókok kicsit a szélben
A kiskawa pöpec tiszta ..., csak a küllők köze tiszta pókháló lehet, hogy már azzal is kellene menni egyet a másikat meg lemostam, mert én rendes gyerek (apa ) vagyok , piszkosan ruhát sem teszek a szekrénybe
Tsaaaaaaaa
én se tudom régóta de remélem, hogy nem kell csizmában körbefutnom a pályát
motrit lecsutakoltad már mert akkor holnap is összekenheted megint nagyon saras volt a pálya
hella Anya
Fénysebességre kapcsoltam azt beszartam.
"gondoltam most jól odabaxok...."

Nem direkt. Majdnem lett egy csőrös és így sikerült nem átesni a kormányon. Jól megcsavarta a lábamat.
Holnap Taksony!? Háténerről nem is tudtam ,
Tegnap én is voltam, összekoszolni a déert a cikk-cakkosban, de TimiT-nek ne mondjátok!
check it

1:38-nál

még jó ennyi rosszaság elég volt, amit a fiúk mostanában összehoztak ... minek dugtad oda a lábad