Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem szerintem több ment bele kb 1:40
55 perc az óra szerint. (sok idő elment a beállítgatással, szereléssel)

Ezt ketten csináltuk Matyival, igaz, nem akart szemtelen lenni, és nem ment sokat a géppel ő sem.
szia keme!

Csak kiváncsiságbó kérdem, hogy a kecskeméti motorozáson neked hány üzemóra ment a motorba?
Én kb szerintem 1t vagy 2t mehettem.
Apropó motorvásárlás. Kornelhh? Ki tudja, hogy áll?
naaaaaa be indul a motor vásárlási projekt
Irtam
jobbulást !
Szió!
Okok, akkor jövőhéten valamikor
Ha manó betoppan tessék róla sok-sok képet kitenni fórumra
Sanyaa!

Írj már a SADA-nak, hogy küldjön nékem új jelszót a DR350.bnet-hez! Írtam már ezerszer de nem reagál! Kösz: Laci
Nekem nagyon bevált, mert azóta nincs térdfájásom
Mondjuk manapság keveset is crossozok ...inkább a kényelmes enduró
nekem is ilyen van, véd, szal megérte, de néha becsípi a crossnacit, ehhe, elsőre meglepődtem :-) jó cucc nagyon
Helló!

Vasárnap lejárt már a műszakija Most készítem fel vizsgára, az ülésbőrözés csütörtök-péntekre lesz kész, addigra mindent rendberakok rajta. Szerintem pénteken, vagy jövő héten viszem Szigetszentmiklósra vizsgázni Szóval szerintem a jövő hét végén valamikor tudod kipróbálni
Annyi még, hogy bármikor megszültethet a gyerkőcöm , ami még elodázhatja a dolgokat...
Jah és még Lazer van egy pár darab.
Szia! Sajnos Airoh már nincs akciós, Fox maradt, de sajnos S-es 30pénz.
Szisaztok. Kosd helyett Fóton lesz az endurokrossz verseny. Aki szeretne jöjjjön . 2009.10.25
Szió
Mikor érnél rá moci nézés ügyben?
nem. ez csak külföldre vonatkozik. Ha külföldön sérülsz akkor aZ EU TB kártya ilyen esetben nem fedezi az ellátást. De opcióban köthető erre is biztosítás...aranyárban
Jobbulást a kollégának . Nem úgy van ,hogy ilyenkor ,mivel "extrém" sport közbe sérül valaki nem fizet semmit a TB ?
ja kulacs , sziszeget mikor huzták le a csizmát rola
mindig mondom hogy gumi csizmába kell ezt nyomni ,
vagy péntek vagy utána lévö kedd
Gábor, mielöbbi felépülést kivánok kitartás...
eladó váltokar :), u.i emelőbak 5 e ft.
http://kepesmotor.hu/fek_kuplu...
jobbulást
biztos baromi nehéz abból a vastagszájú kulacsból inni ami ott lóg az ágy szélén...

sorry...természetesen jobulást kívánok Kerkyrának
huuu basszus...gondoom ez hogy be bírt dagadni a csizmába