Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a motoron sem tud megülni rendesen szánalmas
Jóéjt, én is lépek...
én egy fényképről beszélek ami az adatlapján volt.

de a lényeg, hogy nekem ettől izgalmas, élvezetes.
amíg még mindíg nem tudom azt a rohadt jobbost szűken a vályúban úgy bevenni ahogy elő van írva, addig nem tudom megunni. ez a kihívás nekem.
az én szememben bugyi (de lehetne ez akármelyik másik pálya is) még mindíg tele van izgalmas, megoldandó részletekkel.

na jóéjt all
Hú, az tényleg nagyon szép videó lett, ahogy Sanya végigkotorja azt az ívet...
Ide nem teszem már vissza, de ha kell, szívesen elküldöm.

Én 15 éve motorozok közúton, 1,5 éve próbálok krosszozni, az utcai motorozás semmit se segített benne, sőt, nagyon sok rossz beidegződést hoztam onnan el, lelógó könyökök, hátul üldögélés stb. Bugyi valóban nagyon jó pálya, én is szeretem amúgy. Régen is voltam már ott...Hát. Ha kész lesz a CR, majd ott tesztelem.
Köszi. Universalt én is ismertem, de nem tudtam van fékbetétjük :)
relatív a dolog erősen.
én életemben összesen 90órát töltöttem MOTORON. és az már a cross volt rögtön! soha előtte semmi (ok volt simsonom általánosban).
tehát motorozni és crossozni is tanulok. leginkább kanyarodni szeretnék. ott van elmaradásom, meg féktávban krva sok. én ezért járok ide, de még mindíg élvezem és szeretem a pályát, ennyi.
majd ha megy a sanyaféle kanyar, akkor ok....
Az a baj, hogy én utálok körbe körbe motorozni bármelyik pályán is. Engem csak az ugrók érdekelnek.
csak lépésenként....1 előre 2 hátra
Szerintem a ráunás nem tudás kérdése. Én minden pályán ugyanaz az amatőr pupák vagyok, mégis szeretek máshol amatőrködni mindig, hol itt, hol ott. Nálam meg jobban mész, az biztos, de én nem azért untam meg, mert már olyan ordenáré rohadt jól megy az az egy pálya.
Nagyon remélem én is hogy tulajdonosok leszünk, habár én nem sok esélyt adok neki. Túl szép lenne.
Dehogynem nagyon sokat fejlődtél

vissza
hallottam a ferihegyi fejleményeket......reméljük jó vége lesz a dolognak.
A MESTER.
nem megy még olyan jól, hogy megunjam