Egyszer próbáld ki a DR-emet! Az olyan mint egy babzsák ráülsz aztán a földig süllyed . csak az a probléma vele, hogy elég nehéz..csak ne dőljön el Keme már próbálta elzsidózni tőlem deeeee NEMADOM. húú tényleg, kell vinnem műszakiztatni Rocktóber elején kell venni egy dudát...
Akkor is idegesít, hogy nem találok mocit
Tegnap kinéztem egy jó kis rmx-et, de mondta a srác, hogy tuti nagy lesz nekem
Kezdek rájönni, hogy nem a motorokkal, hanem velem van baj Meg kell nőnöm!
naja,sok a gyökér...
már csak az előtte lévő dirtet fogom látogati...az jó
előtte persze le kell sednem a gipszet a kezemről...meg meg kell vennem a bringát
jaja, nem sokat költenek rá... bármit megcsinálnak kb 1 hét alatt szétverik és sajna nem elhasználódnak a dolgok, hanem direkt rongálnak mindent ezek a nem normálisak... így meg minek bármit is újítani?
A Görzenálban (http://www.gorzenal.hu/) dolgozom minden hétvégén. Néha, ha kell oktatok is... de most esés óta csak semmit teszek: jegyeladás, kölcsönző, életmentés, rendezvény szervezés - lebonyolítás stb
USD
Konkrétabban milyen motorról lenne szó? Enduro? Párom, aki 165cm, pl. egész ügyesen elkavargott fel-alá az 1990-es CR125-tel, de ment már a 2003-as CR 250-nel is, nem állítom, hogy kényelmesen, de elindult, megállt. Vagy ott van Beb, aki supermoto-zik meg krosszol is néha a maga szédítő(en aranyos) magasságával.
Többiek is mondták, hogy állítani kell rajta kicsit...
Egyik srác gonosz volt, ő azt monta, ha annyira leültetik, hogy nekem jó legyen az már chopper lesz
öööö az mind magas. Én is pipiskedek a 173-ammal, de legalánn a DR-emen állítható a futóművel az ülésmagasság +-5cm-ert . az alacsony ülésű terepmotor meg nem létezik. (vékony szivacs az ülésbe!) VAGY meg kell tanulni egylábbal támaszkodni, terpeszteni, mint amikor 6 évesen a mutti 28-asával bájszikülöztünk
Tegnap kinéztem egy jó kis rmx-et, de mondta a srác, hogy tuti nagy lesz nekem
Kezdek rájönni, hogy nem a motorokkal, hanem velem van baj Meg kell nőnöm!
naja,azt nem nagyon lehet gipszeni....
bár sok fogdosástól talán helyrejöhet
Te legalább gipszelhető részedet törted el Az én popómra nem tudnak gipszet tenni
már csak az előtte lévő dirtet fogom látogati...az jó
előtte persze le kell sednem a gipszet a kezemről...meg meg kell vennem a bringát
jó hely,csak eléggé le van lakva
USD
160?
én is korizom hébe hóba
nekem egy usd relam lomax korim van
Egyik srác gonosz volt, ő azt monta, ha annyira leültetik, hogy nekem jó legyen az már chopper lesz
Vagy itt ez az NX125 enduró kicsit átalakítva
a cross meg ilyen, 184-el néha nekem is rovid a lábikóm :-)