Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit meg van pattanva pár ér az agyamban, gondolj bele, a CR ott áll szétszedve, végre összedobtam a zsír új vízpumpát, erre beadtam a hengert újrahüvelyeztetni, ki tudja, mikor lesz kész
szewasztok
Én a végeredményre gondolok... Meglehetősen elmentek otthonról... De ahogy nézem, mostanában haza se mennek...
Ellenkezőleg, nagyon fáradt vagyok, egész nap a főnököm kísérgettem, tárgyalgattunk, Ebesen. Agyam mint a molyrágta pamutzokni, amit teleszart egy óvodáscsoport egy kókadt hajnalon.

Dúúúúúúúrrváááán ki vagy pihenve...
"dupla leszúrt rittberger"...
Nevetni fogsz, megfordult a fejemben, hogy egy jó robival felzaklatom Őket, oszt kísérem a brigádot, hátha elakadnak.. Milyen jó akkor egy sisaktartós zsákos ember, nem? Hátde...
Lehet, hoznom kéne valami alkoholt, mert túl pihent vagyok...
Valaki megölt két zsidót?
Thx. Majd valahogy csak utánajárok.. Bár megint úgy néz ki, a személyes szabadságomat fogják korlátozni. Munkahellyel...
Nekem sem a kinézettel van a bajom, csak olyan robotzsarúsnak tűnik benne lenni, és nem tudom, hogy tudná követni a kézenátfordulásaimat, nameg a dupla leszúrt rittbergereimet, amit be tudok mutatni... Igen, elhiszem, hogy kezdő vagy, remélem azért eccer leszünk azon a szinten, mint akik itt elmesélik magukról, mekkora motorosok is és mennyire értenek hozzá... Csak mégegyszer jönne össze legalább egy '96-os cbr 600-asra pénzem, meg 1-2 garnitúra gumára, hogy a ringen kioszthassak 1-2 lángost...
egy jo robesszal endurozni,
Nekem egy gumírozott bebújós alkar és könyök védőm van 3 tépőzáras ,,Ikon" sosem szorít és nem csúszik le.
nekem azért kell a csillagharcos hálos páncél mert annyit esek mint egy kisgyerek,,

ez egy kezdő sorsa, még csak most tanulom a dolgokat
Nem agitálás céllal, de én pl. szívesebben ülök fel egy jó robeszre, mint akár egy 125-ös alátétesdobozra.. Mmint utcaira gondoltam, ill. ilyen KDX, MTX, DT kat.-ra gondoltam, nemegy 2T vadkanra.. Az már jöhet / ne /... Lövök valami vaccsot...
Belehuppantam egy olyanba is, de nagyon csillagharcosnak tűnt... Persze tudom, nem otthonkának kell.. Jókis mandarinos rekeszt semmi nem pótolhatja...
Így, ahogy mondom. SOHA életemben nem mentem még robogóval, de fel se ültem rá. Valami gyomorból támadó ösztönös indíttatás folytán nem vesz rá a fene.
én hálos páncélt használok ,bár hálo már nincs nagyon benne,
az a trűkkje annak az ufos szarnak hogy a váll részt hozzá kell fogatni a kulcscsont védőhőz, két erősebb gyorskötözövel, a vállhoz pedig a könyököt fogatni szintén két gyorskötözövel,

akkor nem kell a könyök védő gumiját agyon huzni ,és mégsem fog soha lecsuszni, egyszerű és bevált,
Esküdj, énmég robogóversenyeztem is 1x... Akár nagy fless is lehet... Nekem 55 ment behasalva... Nem kaptam tempó sokkot...
életemben nem is ültem még robogón
De akkor hétvégén találkozunk ugye?Mindenkit invitálok Kőszárhegyre...
El. Bandi... Ööööö elvitték ja... Jött egy csibe, első látásra szerelem, vitte is, mint a piros hetes lett volna...
hi all,

ezen beszartam....

link
Húú télleg, ősenduro Guru ! Van valami tipped könyökvédőre? Próbáltam már 1-2-t, de naon kényelmetlennek tűnt mindegyik.. Az óccsó is, meg a márkás is..
1 komám snowboardosat használ...
Szevasztok, szép ST-t.