Kicsit meg van pattanva pár ér az agyamban, gondolj bele, a CR ott áll szétszedve, végre összedobtam a zsír új vízpumpát, erre beadtam a hengert újrahüvelyeztetni, ki tudja, mikor lesz kész
Ellenkezőleg, nagyon fáradt vagyok, egész nap a főnököm kísérgettem, tárgyalgattunk, Ebesen. Agyam mint a molyrágta pamutzokni, amit teleszart egy óvodáscsoport egy kókadt hajnalon.
Nevetni fogsz, megfordult a fejemben, hogy egy jó robival felzaklatom Őket, oszt kísérem a brigádot, hátha elakadnak.. Milyen jó akkor egy sisaktartós zsákos ember, nem? Hátde...
Lehet, hoznom kéne valami alkoholt, mert túl pihent vagyok...
Nekem sem a kinézettel van a bajom, csak olyan robotzsarúsnak tűnik benne lenni, és nem tudom, hogy tudná követni a kézenátfordulásaimat, nameg a dupla leszúrt rittbergereimet, amit be tudok mutatni... Igen, elhiszem, hogy kezdő vagy, remélem azért eccer leszünk azon a szinten, mint akik itt elmesélik magukról, mekkora motorosok is és mennyire értenek hozzá... Csak mégegyszer jönne össze legalább egy '96-os cbr 600-asra pénzem, meg 1-2 garnitúra gumára, hogy a ringen kioszthassak 1-2 lángost...
Nem agitálás céllal, de én pl. szívesebben ülök fel egy jó robeszre, mint akár egy 125-ös alátétesdobozra.. Mmint utcaira gondoltam, ill. ilyen KDX, MTX, DT kat.-ra gondoltam, nemegy 2T vadkanra.. Az már jöhet / ne /... Lövök valami vaccsot...
Így, ahogy mondom. SOHA életemben nem mentem még robogóval, de fel se ültem rá. Valami gyomorból támadó ösztönös indíttatás folytán nem vesz rá a fene.
én hálos páncélt használok ,bár hálo már nincs nagyon benne,
az a trűkkje annak az ufos szarnak hogy a váll részt hozzá kell fogatni a kulcscsont védőhőz, két erősebb gyorskötözövel, a vállhoz pedig a könyököt fogatni szintén két gyorskötözövel,
akkor nem kell a könyök védő gumiját agyon huzni ,és mégsem fog soha lecsuszni, egyszerű és bevált,
Húú télleg, ősenduro Guru ! Van valami tipped könyökvédőre? Próbáltam már 1-2-t, de naon kényelmetlennek tűnt mindegyik.. Az óccsó is, meg a márkás is..
1 komám snowboardosat használ...
Dúúúúúúúrrváááán ki vagy pihenve...
Lehet, hoznom kéne valami alkoholt, mert túl pihent vagyok...
ez egy kezdő sorsa, még csak most tanulom a dolgokat
az a trűkkje annak az ufos szarnak hogy a váll részt hozzá kell fogatni a kulcscsont védőhőz, két erősebb gyorskötözövel, a vállhoz pedig a könyököt fogatni szintén két gyorskötözövel,
akkor nem kell a könyök védő gumiját agyon huzni ,és mégsem fog soha lecsuszni, egyszerű és bevált,
ezen beszartam....
link
1 komám snowboardosat használ...