Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem hiszem el... 180cm alatt nincs élet? Egyik moccról se ér le a lábam... kb mint a vidámparkban, lóbálni tudom mindegyiken
Valaki nem tud olyan mocit, ami jó lenne a kemény 166cm-el?
Egy kört se mentem. Levettem a gépet a futóról, be se idítottam, nyomás haza szerelni.
Jövőre talán olcsóbb lesz
56 ért van a moto-complet nél is.
kibaszott jól tartja a fejemet,nagyon megérte szerintem.
kb lehetetlen hogy kitörjön a nyakam ebben
akkor ez ajándék volt! gratula!
neeem
tegnap rendeltem a motormann-tól
ingyé volt a szállítás ráadásul
ebay-on 170font körul megy, ez a típus ennyibe fáj, osztán van a 250+-os, megvárom amig lemegy az ára .....
ÁÁÁ a te nyomodat láttuk a pályán (kb 4 kör)? Mi szombat délután voltunk kinnt púderezni egyet. Lehetne már egy kis esőőő
Az jó ár volt. Kintről van?
52ropi/db
jó áron vettük szerintem
Szerelni voltam,ma sem csináltam még itthon semmit,szerintem nem is fogok,belefáradtam most mindenbe,megmég lesnek is,hogy szopjanak le,úgyhogy nagyon nem is fogok mán írogatni,me még bezárnak azé leskelődök .
Ho mani dollárba került? gyözike után szabadon
Kulcstartó...Óóóóó...

Holnap egész nap abban fogok mászkálni, ha este elhozom
jaaa meg van benne az a fekete pánt amivel magadra teszed..meeeg pótcsavarok,imbusz...és a legfontosabb....kulcstartóó
4 méretállítási lehetőség van rajta
ahhoz hogy állítani lehessen,át kell szerelni benne az t a kampós összekapcsolós cuccot
2-2 csavar...én már meg is tettem...beleraktam egy egy nagyobbat,így kénelmesebb
Deszééééééééééééééééééép

Szerintem munkából hazamenet beugrok érte. A nyakam már van mivel védeni, már csak motor kell, amivel elesek
Ha kész van most hétvégén a motorom, akkor valamelyik közeli pályán tesztelem először, nem akarok még egyszer úgy járni, mint múlt pénteken Taksonyban. Ha nem lesz kész, lehet, hogy lemegyek bámészkodni Kőszárhegyre. Csorgatni a nyálam
imííí
nééézd mit hozottnekünk a jééézuska
megint belekezdtem a motorozásba...
mikor jöttök Tatára?
Dehát oda vittem

miért nem a Rehau-hoz vitted ...ők jók az ablakokban
Röviden: az ablakok kimunkálását. Arréb kerültek az ablakok, és eléggé cakkos, csúnya lett a szélük. Elment a vezérlés, gyenge volt és 8ezer körül csattogott, dadogott.