Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, szarul csinálták meg a hüvelyt bele, azt fúratom ki most belőle, amúgy is dugócserés lenne. 47 üzemórát mentem el így is vele.
kár, mit csináltak rosszul?
elbaszták elsőre
Nemrég vót csinálva a hengered, nem?
Miért kell most megint hüvelyezni?
Kkkkééééééssszzz a konyha!

Csika te hogy állsz? Én kivagyok már mint a fene Nálunk egy hónap és itt a Purutyka
Szeva Könyved van?Ha nincs töltsd le,fent van yamahás oldalon.
szia, milyen idöközönként nézessem meg a szelepeket?
ad néha pár jó tanácsot
köszi,próbálok gyorsan felépülni
imié a másik
most jöttem bringázásból...edzek én
Na ezt meg én nem tudom... Csepelen.. Asszem... Végülis mindegy, jó legyen.. Nagy nevek is követnek el hibákat, és "kezdők" is varázsolhatnak...
Ezzel gondban leszek, mert a nevére nem emlékszem. Hol lakik ez Petró András, erőmű közelében?
Huhuhuuuuuu Petro Bandibácsi?
Olyan szakihoz vittem, aki anno Kökényesinek, id. Némethnek és Gyurásziknak szerelt.
Kafferek elhúzom a csíkot... Bár ezen a röntgengépvásárláson még agyalok 1 kicsit... Fórumosoknak kedvezmény...
Jóéjt....
nah kifagytam... Valahol érthető a stressz, dehát ha muszáj volt hüvelyezni?!... És bizalomgerjesztő helyre vitted? Tény, akkor nekem is szátvágta az ideg az agyam, amikor felhúztam a frissen fúrt hengert, legurultam a hegyről, és mire leértem már megis ragadt... Deazért ott a másik motorod, stb, stb...
tudtam én hogy kemény vagy
csak kislánykodtál egy kicsit
melleseg most nekem fáj a térdem
cső,már kezdtelek hiányolni!nincs törésem se repedésem!
szevasz látom be vagy zsongva
Kész lesz. Telókat is megcsináltatom, tulajdonképpen teljesen fel lesz újítva minden.
Majd bejáratjuk.
wazze de 18.-ra legyen készen!
ok.ok.értelek,csak azt hittem lemondták vagy valami ilyesmi
Lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem, leszarom már.
most akkor nem lesz semmi az új hengerből?