ha esetleg nem törött ... szólj és megyek a kalapáccsal
töltöm fel a fájlt és a te címedet adtam meg. nem tudom, hogy hogyan működik az oldal, úgyhogy lécci dobd be a közösbe a linket
köszönöm
Én teljesen véletlenül "megfogtam az isten lábát", vettem egy SixSixOne páncélt, azóta aki látta, és ért hozzá, azt mondta, hogy jó vétel volt. Tök fingom se volt hozzá anno, melyik a jó, meg mitől.
Sajnos se típust, se beszerzési helyet nem tudok mondani, én anno a Pacsirtamező utcában vettem a KTM-nél, Budán.
(fehér, bal oldalon)
jó páncél alatt mit értünk? láttam már 1000 félét, nekem az a felnyomott vállú van, kép mellékelve, pár burkolás során már jó hasznát vettem, de annyira nem bízok benne, 14 guriga ujonnan ..... nem valami brutál darab. esetleg valami jó ár / érték arányú cuccost tudtok ajánlani? az ingben nem bízok, az olyan durván gyíknak tűnik még a 40ezres is ...
Endurozni biztos jó az ing. Nekem még nem volt soha. Nem is lesz. A páncél nagyon jó, nem áll meg alatta a homok
Meg ha leveszed mellel a kormányt, szépen eloszlatja az ütést, meg se érzed. Könyökvédő nem lenne hülyeség, de olyanom sincs. Most épp brace-re gyűjtök (nyakmerevítő). Nekem a jobb térdemre merevítőt is kéne hordanom, mert nincs meg az egyik keresztszalagom
nekem személy szerint szar ingben motorozni..kényelmelen,akadályoz a mozgásban..legalább is crossozáskor
endurózáskor jó volt régen,ott nem annyira összetett a mozgás,oda jó
egy jó páncél,nyakvédő,könyökvédő és kész
bár könyökvédőt kb 5ször vettem fel hozzá...az meg lecsúszott mindig
töltöm fel a fájlt és a te címedet adtam meg. nem tudom, hogy hogyan működik az oldal, úgyhogy lécci dobd be a közösbe a linket
köszönöm
http://www.sixsixone.com/Catal...
30ezer lett volna, lealkudtam 20-ra, mert vettem cuccokat összesen 105ezer Ft-ért (kb. 150ezer helyett)
ez nem horror összeg és szerintem már jó!
Sajnos se típust, se beszerzési helyet nem tudok mondani, én anno a Pacsirtamező utcában vettem a KTM-nél, Budán.
(fehér, bal oldalon)
Nem az egyszerű nyakmerevítőre gondolsz gondolom.
Meg ha leveszed mellel a kormányt, szépen eloszlatja az ütést, meg se érzed. Könyökvédő nem lenne hülyeség, de olyanom sincs. Most épp brace-re gyűjtök (nyakmerevítő). Nekem a jobb térdemre merevítőt is kéne hordanom, mert nincs meg az egyik keresztszalagom
Nagyfater nekem adta az övét amit újonnan vett a 70-es évek végén. Alig használt karcmentes.
endurózáskor jó volt régen,ott nem annyira összetett a mozgás,oda jó
egy jó páncél,nyakvédő,könyökvédő és kész
bár könyökvédőt kb 5ször vettem fel hozzá...az meg lecsúszott mindig
bocs
de végülis jöhet mélre is
sutodev@freemail.hu
A páncélt mivel kell még kiegészíteni? Vesevédő, gerinc protektor, könyökvédő?