Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esésem után ilyen páncélt és csizmát kaptam egyedileg méretre gyártva.Pár hónap és eladó
Korhadt kerítés lécek a legjobbak!Könnyű,hajlik,tompít,azt ha megdöglök,rögtön el is égethetnek a helyszínen Ez a legjobb higggggyétek el
Sajnos nem nagy a választék ugyanis, 60ezerért van EZ, a többi meg 120-140ezernél kezdődik.
Mindketten ugyanazt a nyakmerevítőt linkeltétek!
ha esetleg nem törött ... szólj és megyek a kalapáccsal
töltöm fel a fájlt és a te címedet adtam meg. nem tudom, hogy hogyan működik az oldal, úgyhogy lécci dobd be a közösbe a linket
köszönöm
jó neked volt biztosításod!
ezt veszem a biztosítás pénzből...ha tényleg törött az ujjam
kinyomoztam, SixSixOne Defender 2.5-ösöm van
http://www.sixsixone.com/Catal...

30ezer lett volna, lealkudtam 20-ra, mert vettem cuccokat összesen 105ezer Ft-ért (kb. 150ezer helyett)
még a boltban kell rajta ugrálni kicsit és ha azt túléli, akkor meg lehet venni
http://www.moto-complet.hu/?/m...

ez nem horror összeg és szerintem már jó!
Én teljesen véletlenül "megfogtam az isten lábát", vettem egy SixSixOne páncélt, azóta aki látta, és ért hozzá, azt mondta, hogy jó vétel volt. Tök fingom se volt hozzá anno, melyik a jó, meg mitől.
Sajnos se típust, se beszerzési helyet nem tudok mondani, én anno a Pacsirtamező utcában vettem a KTM-nél, Budán.
(fehér, bal oldalon)
nem csak gyíknak tűnik hanem azok is!Nyáron nagyon meleg és nem tudsz rendesen mozogni.
Ezekből a nyakmerevítőkből melyiket érdemes használni?
Nem az egyszerű nyakmerevítőre gondolsz gondolom.
lényeg hogy jó anyagból legyen,ne törjön
jó páncél alatt mit értünk? láttam már 1000 félét, nekem az a felnyomott vállú van, kép mellékelve, pár burkolás során már jó hasznát vettem, de annyira nem bízok benne, 14 guriga ujonnan ..... nem valami brutál darab. esetleg valami jó ár / érték arányú cuccost tudtok ajánlani? az ingben nem bízok, az olyan durván gyíknak tűnik még a 40ezres is ...
Endurozni biztos jó az ing. Nekem még nem volt soha. Nem is lesz. A páncél nagyon jó, nem áll meg alatta a homok
Meg ha leveszed mellel a kormányt, szépen eloszlatja az ütést, meg se érzed. Könyökvédő nem lenne hülyeség, de olyanom sincs. Most épp brace-re gyűjtök (nyakmerevítő). Nekem a jobb térdemre merevítőt is kéne hordanom, mert nincs meg az egyik keresztszalagom
Az már van!
Nagyfater nekem adta az övét amit újonnan vett a 70-es évek végén. Alig használt karcmentes.
nekem személy szerint szar ingben motorozni..kényelmelen,akadályoz a mozgásban..legalább is crossozáskor
endurózáskor jó volt régen,ott nem annyira összetett a mozgás,oda jó

egy jó páncél,nyakvédő,könyökvédő és kész
bár könyökvédőt kb 5ször vettem fel hozzá...az meg lecsúszott mindig
és egy bukósisak sem ártana
bocs
Könyökvédővel kell kiegészíteni, és olyant kell venni ami nem csak a mellbimbódat védi hanem lejjebb is, na meg egy nyakvédővel.
elég ha a linket a végén bemásolod ide

de végülis jöhet mélre is
sutodev@freemail.hu
Megy a hivatali herce-hurca a pálya körül, most vissza kell gazosítani.
Akkor ezekszerint érdemesebb egy jobb páncélt venni, mint inget.
A páncélt mivel kell még kiegészíteni? Vesevédő, gerinc protektor, könyökvédő?