Szeva... Néha kijön belőlem... Micsináljak, krónikusan nem bírom a nagyarcúakat, ráadásul akik tuskók... Nézted a "klippjüket"? Sohej... Atyavilág... sztármopedesek...
Estét EC-s krosszosok, szeva Champion..
Énis gratulálok innen, nagyszóaz, hogy ennyire az elejibe
mész..
Most ez azért van, mert edz a Sanya, vagy mert nem?!
A kálcium adagolásra azért figyelj oda, mert vesekő termesztésre alkalmas... Megaztán nehogy megnyúljanak a végtagjaid a végén.. Viszont a ceruzát nem növeszti úgytudom... Na, mielőbbi gyógyulást, oszt hajrá a hajrában...
köszi
2-3 hét elvileg
az a bosszantó,hogy most feljöttem a 2.helyre összetettben...és lehet hogy a kimaradó nyársapát miatt lecsúszom megint...
de ha nem...akkor hódmezőn egy jó tempóval talán meg is tudnám nyerni a kupát...de zsír lenne
Vagy 3 hete,10 percet Nemtudom,ki se mozdulok,szarul vagyok,sok a meló,nem halad semmi,minnyá jön a gyerek is.Apám is kapott egy infarktust,ott is kéne segíteni.ÁÁÁÁ hosszúúú....
kitörted a hűvelykujjad,? az ciki, az a legfontosabb ujj, anélkűl nem tudsz fogni normálisan,
tudom, nekem is volt már kétszer kitörve a jobbos hűvelyk ujjam,
a másodikat ugy sikerűlt összehoznom hogy már nem volt gipsz ,csak az a tépőzáras aluminiumos rögzitö vacak, kerestem rá egy nagy kesztyűt ami ráment és elmentem motorozni, mert forr a vér,
csak az a buzi merevitő az első esésnél végezte a dolgát, és nem engedte másfelé hajolni az ujjam, ismét betoltam a tenyerembe,
Eladtam a robogóm... Bár kínai volt...
Úgyhogy mégis inkább
minek állsz le velűk szájkaratézni,,?
Énis gratulálok innen, nagyszóaz, hogy ennyire az elejibe
mész..
Most ez azért van, mert edz a Sanya, vagy mert nem?!
A kálcium adagolásra azért figyelj oda, mert vesekő termesztésre alkalmas... Megaztán nehogy megnyúljanak a végtagjaid a végén.. Viszont a ceruzát nem növeszti úgytudom... Na, mielőbbi gyógyulást, oszt hajrá a hajrában...
ááá,megvárom még fasza lesz teljesen
csonterősítőt szedek,kálciumos italok,stb
csak ne legyél tűrelmetlen, nehogy ugy járj mint én anno, mert ha visszatöröd akkor sokkal lassabb a gyogyulás,
2-3 hét elvileg
az a bosszantó,hogy most feljöttem a 2.helyre összetettben...és lehet hogy a kimaradó nyársapát miatt lecsúszom megint...
de ha nem...akkor hódmezőn egy jó tempóval talán meg is tudnám nyerni a kupát...de zsír lenne
Én 99 szoktam.
CR 125-be szerintetek indokolt a 99-es benzin, vagy jó a 95-ös is? Ti mit tankoltok?
Thx!
mikor motoroztál utoljára?Ti nem jöttök Kőszárhegyre?
Nem akarok addig motorozni
tudom, nekem is volt már kétszer kitörve a jobbos hűvelyk ujjam,
a másodikat ugy sikerűlt összehoznom hogy már nem volt gipsz ,csak az a tépőzáras aluminiumos rögzitö vacak, kerestem rá egy nagy kesztyűt ami ráment és elmentem motorozni, mert forr a vér,
csak az a buzi merevitő az első esésnél végezte a dolgát, és nem engedte másfelé hajolni az ujjam, ismét betoltam a tenyerembe,