Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csákány,elkelt a szörny?
Hundertprocent igazad van... Csak van aza de, hisz tudod...
Eladtam a robogóm... Bár kínai volt...
Úgyhogy mégis inkább
fölösleges körök,
Szeva... Néha kijön belőlem... Micsináljak, krónikusan nem bírom a nagyarcúakat, ráadásul akik tuskók... Nézted a "klippjüket"? Sohej... Atyavilág... sztármopedesek...
Már megint elkanászkodtatok itt nélkülem
szeva,

minek állsz le velűk szájkaratézni,,?
Estét EC-s krosszosok, szeva Champion..
Énis gratulálok innen, nagyszóaz, hogy ennyire az elejibe
mész..
Most ez azért van, mert edz a Sanya, vagy mert nem?!
A kálcium adagolásra azért figyelj oda, mert vesekő termesztésre alkalmas... Megaztán nehogy megnyúljanak a végtagjaid a végén.. Viszont a ceruzát nem növeszti úgytudom... Na, mielőbbi gyógyulást, oszt hajrá a hajrában...
Szeva gratula a versenyért és jobbulást.
2-őt A pöcsi nyakára is teszel? Törött kézzel bajnoknak lenni az a király .Attól még edzegessél,nem elgyengülni,ilyen tervek mellett!
köszi
ááá,megvárom még fasza lesz teljesen
csonterősítőt szedek,kálciumos italok,stb
gyogyulj minél hamarabb,

csak ne legyél tűrelmetlen, nehogy ugy járj mint én anno, mert ha visszatöröd akkor sokkal lassabb a gyogyulás,
köszi
2-3 hét elvileg
az a bosszantó,hogy most feljöttem a 2.helyre összetettben...és lehet hogy a kimaradó nyársapát miatt lecsúszom megint...
de ha nem...akkor hódmezőn egy jó tempóval talán meg is tudnám nyerni a kupát...de zsír lenne
most rendeltem 2 leatt brace-t,holnapra itt is vannak
gyógyulást mielőbb!
Szia!

Én 99 szoktam.
Jó az is
Sziasztok,

CR 125-be szerintetek indokolt a 99-es benzin, vagy jó a 95-ös is? Ti mit tankoltok?

Thx!
Vagy 3 hete,10 percet Nemtudom,ki se mozdulok,szarul vagyok,sok a meló,nem halad semmi,minnyá jön a gyerek is.Apám is kapott egy infarktust,ott is kéne segíteni.ÁÁÁÁ hosszúúú....
Gyíkok mennek a napra
mikor motoroztál utoljára?Ti nem jöttök Kőszárhegyre?
Csinyányí kéne valamit,me levagyok fagyva,minnyá kifekszek a napra
Én sem bánnám ha már vége lenne...
Nem akarok addig motorozni
Aszondod,má nem húzom addig? Bánnya a tököm,csak ne kelljen szenvednyi
70 évesen hova akarsz te felkelni?
Jó reggelt! Na én most keltem,mint egy öregember .Aztakúva,mi lesz velem hetvenévesen
kitörted a hűvelykujjad,? az ciki, az a legfontosabb ujj, anélkűl nem tudsz fogni normálisan,

tudom, nekem is volt már kétszer kitörve a jobbos hűvelyk ujjam,

a másodikat ugy sikerűlt összehoznom hogy már nem volt gipsz ,csak az a tépőzáras aluminiumos rögzitö vacak, kerestem rá egy nagy kesztyűt ami ráment és elmentem motorozni, mert forr a vér,

csak az a buzi merevitő az első esésnél végezte a dolgát, és nem engedte másfelé hajolni az ujjam, ismét betoltam a tenyerembe,