Ja, az elején meg a végén mentem visszafelé rajta egy kicsit. Idén nem volt rajta verseny meg kevesen használják így sok helyen benőtte a fű meg a gaz, sajnos. A füvet elkezdtük nyírni meg a dudvát kiszedni.
nyahhhh ...
100mb a max feltölthető méret, így a zip kilőve.
ha valaki tud olyan oldalt, ahova nagy méretű fájlt fel lehet tölteni, legyen kedves megosztani velem és már töltöm is
Nem, mert nem leszek itthon
holnap kimegyek Nagymarosra és valszeg csak péntek este/szombat délelőtt leszek netközelben addig kertészkedek
elméletileg zip-ben is fel tudom oda tenni a képeket és akkor le tudja bárki tölteni egyben és magának kiválogatni / dvd-re írni.
minnyá megnézem, hogy megoldható-e
nem a csavarral volt a probléma..hanem az anyag adta meg magát és leszakadt
aztán a 2. futamban már nem bírta a drótozás és leszakadt az is
a 2.futamban elért eredmény számít pontegyenlőség esetén.
ő pont előttem ért be,mert elestem és így utolért...szopó
Faisst! tudom, hogy kezdő amateur vagyok, de a pontozást nem értem! Azért lettél a 4., mert a második futamba te voltál hátrébb? Ugyanannyi lett a pontotok nem!? Vazze gyógyulást!
Azért én nem a töréspénzből szeretném a kx-et vagy a cuccomat fejleszteni....
Jó hangos volt a TéeM dob nélkül! Megtaláltad? Máskor húzgáld meg a csavarokat jobban
a.) az ujjadat sajnálom , de
b.) ideje lenne felnőni, MOTORSZERELŐ uraság
c.) és néha kicsit megdolgozni valamiért
d.) ha adsz dvd-t, természetesen kiírom
Jobbulást!
2 felé megyünk dokihoz..röntgen meg ilyesmi
sajnos ha megmozdítom egy kicsit is...össze vissza szarom magam úgy szúr meg fáj
ha tört,legalább tudok vennni egy brace-t
Bojsóóóóó
nem tudnád nekem kiír dvd re?
egyszerűbb lenne úgy...mint igy végigsasolni 50000 képet és válogatni
plííííz,a szétúzott ujjamra való tekintettel
Hát. Bele is halnék.
Ma estére már csak az olaj és a hűtővíz (vadi új mind) beöntése marad, és mehet a krossz. Kedden szerintem kimegyek tesztelni Tökölre, Halásztelekre vagy Gyálra. Le vagyok eresztve, kondi nulla.
Ez attól függ mire használod és mennyire hajtasz.
A páncél erősebb de csak a mellkast és a hátat védi, ha nem jót veszel belőle akkor csak a melledet védi és gyomorszájat nem. Még az is előnye hogy jól szellőzik. Nincs rajta könyökvédő.
A protectoringből is lehet venni nem túl jót. Ezeknek a müanyagozása puhább nagyobb ütésnél nem véd annyira és tuti kell hozzá egy vesevédő is. Nyáron dög meleg. Előnye hogy egyben van a váll és a könyökvédövel.
A páncélt a krosszozók használják inkább, az inget meg az endurósok.
Cső!Nekem hálós van,2 hónapja estem egy nem túl nagyot és ennek ellenére még a mai napig ágyban fexem,mert eltört a szegycsontom,bordám és két csigolyám!Azt tudom ha majd motorozni fogok páncélt veszek és nyakvédőt anélkül 1 métert sem!
próbálkozom mail címeket kérek Keme, a tiédet tudom
multkor is ide tettem a képeket amiket dogon csináltunk..több100 mega volt..szval ide mehet
http://www.toldacuccot.hu/
100mb a max feltölthető méret, így a zip kilőve.
ha valaki tud olyan oldalt, ahova nagy méretű fájlt fel lehet tölteni, legyen kedves megosztani velem és már töltöm is
holnap kimegyek Nagymarosra és valszeg csak péntek este/szombat délelőtt leszek netközelben addig kertészkedek
elméletileg zip-ben is fel tudom oda tenni a képeket és akkor le tudja bárki tölteni egyben és magának kiválogatni / dvd-re írni.
minnyá megnézem, hogy megoldható-e
Legközelebbi versenyen odacsapsz majd. Szépen mentél, Zoli bácsi is büszke biztos rád, jó verseny volt.
Sanya mondta, hogy érzi, hogy nem kerek valami, ezért időben kiállt inkább, bölcsen.
aztán a 2. futamban már nem bírta a drótozás és leszakadt az is
a 2.futamban elért eredmény számít pontegyenlőség esetén.
ő pont előttem ért be,mert elestem és így utolért...szopó
Gyók a képek ám!
Gratulács mindenkinek
Faisst! tudom, hogy kezdő amateur vagyok, de a pontozást nem értem! Azért lettél a 4., mert a második futamba te voltál hátrébb? Ugyanannyi lett a pontotok nem!? Vazze gyógyulást!
Azért én nem a töréspénzből szeretném a kx-et vagy a cuccomat fejleszteni....
Jó hangos volt a TéeM dob nélkül! Megtaláltad? Máskor húzgáld meg a csavarokat jobban
Sanya! Mi volt a Problem?
b.) ideje lenne felnőni, MOTORSZERELŐ uraság
c.) és néha kicsit megdolgozni valamiért
d.) ha adsz dvd-t, természetesen kiírom
Jobbulást!
sajnos ha megmozdítom egy kicsit is...össze vissza szarom magam úgy szúr meg fáj
ha tört,legalább tudok vennni egy brace-t
nem tudnád nekem kiír dvd re?
egyszerűbb lenne úgy...mint igy végigsasolni 50000 képet és válogatni
plííííz,a szétúzott ujjamra való tekintettel
Ma estére már csak az olaj és a hűtővíz (vadi új mind) beöntése marad, és mehet a krossz. Kedden szerintem kimegyek tesztelni Tökölre, Halásztelekre vagy Gyálra. Le vagyok eresztve, kondi nulla.
Ez attól függ mire használod és mennyire hajtasz.
A páncél erősebb de csak a mellkast és a hátat védi, ha nem jót veszel belőle akkor csak a melledet védi és gyomorszájat nem. Még az is előnye hogy jól szellőzik. Nincs rajta könyökvédő.
A protectoringből is lehet venni nem túl jót. Ezeknek a müanyagozása puhább nagyobb ütésnél nem véd annyira és tuti kell hozzá egy vesevédő is. Nyáron dög meleg. Előnye hogy egyben van a váll és a könyökvédövel.
A páncélt a krosszozók használják inkább, az inget meg az endurósok.