HELLO mindenkinek
lenne egy kérdésem nem tudja valaki hogy BORSODBAN van-e cross pálya......mert érdekelne a dolog ha tudtok valamit akkor írjatok már hogy hol meg hogy menyi a bérleti díj meg ilyenek....
Sziasztok lenne egy elég nagy problémám. Szombaton buktam egyet a pályán és azóta egy kicsit balra áll az első kerekem . Úgy látom nem a kormány görbült el mert ha szemből ránézek a kerékre látom hogy ferde. Mi lehet a baj? . Már kilazítottam a telószárakat is megrángattam de nem nagyon segített. Elég szar hogy ha egyenesen akarok menni kicsit jobbra kell tartani a kormányt. Válaszotokat előre is köszönöm.
Nem tudom, egyiket sem próbáltam még ki.
A drágábbak állítólag igényesebb anyagból vannak és több az állítási lehetőség rajtuk.
Kb. mint a konyhakés és a svájci bicska közti különbség, ha csak vágni akarsz valamit, jó az éles konyhakés is
lenne egy kérdésem nem tudja valaki hogy BORSODBAN van-e cross pálya......mert érdekelne a dolog ha tudtok valamit akkor írjatok már hogy hol meg hogy menyi a bérleti díj meg ilyenek....
THX
Nem kell ám szétfutni...nem bánt a bácsi....csak csúnya
Na, egy darabig nem lesz krosszozás nekem...kényszerpihi.
sokmindent lehetne rá mondani de hogy durván gyiknak tűnne,
harmadik sorozat, csak (..) 350 kép
ez az első 500 kép linkje, ZIP-ben
A drágábbak állítólag igényesebb anyagból vannak és több az állítási lehetőség rajtuk.
Kb. mint a konyhakés és a svájci bicska közti különbség, ha csak vágni akarsz valamit, jó az éles konyhakés is
az előnye,hogy tuti megbámulnak benne