Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20.a után vagy előtte egy nappal át túrták, de az ugrók nem lettek megcsinálva, nagyjából okés, ilyenkor mind a két pálya nagyon zsír, de inkább Halásztelket választottam, legalább ott nem tűntem el a nagy gazban.Halásztelken meg az egyenesekben feltöltötték és amikor felmentem elsőként zsír volt (meg utána is ).Ha jövőhéten hétvégére is ilyen idő lesz akkor megint kimegyek.
nem baj,ez van
Bazz, 40 percet mostam a motorom. A tiédre nem volt erőm már.
megcsinálták már a pályát?mult vasárnap szahara volt!
volt egy tököli srác biztos rá gondolsz!azt mondta tökölön nem esett az eső.
csá
hú nemtudom mert sokan voltunk!sár volt mert be is volt locsolva reggel,meg 3napja locsolták,frissen volt húzva jó volt nagyon!csak a 2 órás eső nem kellett volna!
Egy 26-os rajtszámmal levő Yamaha és vele egy Kawasakis is ottvolt ? :) Milyen volt ?
H.telekre kimentem....hát mocskos jó volt :D átázott, sehol sár, csak az átázott finom föld :) :P
hali
ne m volt sár,dehogy
Értem...és a lemezt is muszáj cserélni v csak a lamellát?
Megvan! 7 kopólamella és 6db acél!
A 4 egy kicsit kevés! Ez a kép csak robbantottábra, nincs ábrázolva az összes lamella! Pontosan nem tudom most megmondani neked, de legalább 8-9 db kopónak és 7-8 acélnak kell lenni!
A hogy itt végig olvastam az utolsó három oldalt már meg se kérdem h Xr vagy Xt.
Látom h az Xr mellet érvel mindenki.
Akkor nem is Kérdéses Xr áll a házhoz.
2 lemez bocsánat elirtam
Halihó...Rmz 250 K5 mociba tudjátok ? db kuplunglamella van? ill a képen láttam h 4db lamella és 3 db lemez ..nem minden lamella után kell egy lemez?
Te tudod, csak a véleményemet mondtam az Xt-ről!
Könnyített XT-ről van szó. Új dugó, gyűrű, az egész kuplung most lett cserélve és a gyújtás is fel lett újítva.
Igazából cserélném egy 125ös Aprilia Pegaso-ra (nagyon egybe van a gép).
Jaaa!
Mán itt vagy?
Annak is kell lenni
Okosan Az áteresztő képessége és nem a mérete számít
Hi! Borsó! a válasz mereven!
Én az f1 után megyek ki
Nem mondtam, hogy szégyen! De nehéz elképzelnem, hogy tudod megállapítani a kellő fúvókaméretet ezzel a megoldással, hogyha a fúvóka méretlépcsők 2 ill. 3-as léptékben változnak? Egyszer kipróbálom!
Meglátszik,sokat csinálsz ilyesmit Nem tartok minden típusú porlasztóhoz,komplett készleteket,csak akkor és azt teszem bele végleg, amit kíván a motor.Ez meg nem lett még befejezve,hát van ilyen.Nem szégyen ez,legalábbis nekem nem
Na,az má baj,ha úgy volt