Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hopp gecó itt a helyünk
http://motoracing.hu/article,2...
jön még valaki nyáregyre?jó lenne
majd kirázkódnak az izületeid a pályán
Jó. Hívjál majd. Most jöttünk el este Nyáregy előtt, locsolták meg minden. Az oldalam mocskosul fáj a tököli eséstől, a nyakam meg beállt a légkonditól, faja, mi?
kimostam a légszűrőket,voltam Ferihegyen kiprobáltam Kerkyra gépét!zsír
meg
csak engedj be,ugyis kell egy kis karbantartás,vagy legyen 8?mikor indulok hívlak!az úgy jó?
Fél nyolc? Meg akartok ÖLNI?
lehet jön Thorsten is
cső,reggel fél nyolc nálad?az jó?
Hát ja,így vagyok vele én is.Mégis mindig az nincs ami kéne,vagy akkor megy tönkre amikor kell,azt vehetek másikat,közbe ugyanott vagyok.Na ettől nincs nagyobb ideg,nálam
Úgy néz ki?
De nem panaszkodom, végül is van mindenem, ami kell. Ami nincs, azt megszerzem. Amit nem tudok megszerezni, arra meg inkább nem is vágyom.
Összeloptad legalább magad,mint én?
Ehh, évekig dolgoztam a BM Belő Gazdasági Bűncselekmények Alosztályában
Te állandóan nyomozol? Betudlak protezsálni jó helyre
Hibás,dugó-hajtókar,egy darabig biztos nemfog nálam csörögnyi .Majd mellássuk,milyen lesz
Hát a Husqvarna-ra is nagyon kíváncsi leszek, azon kívül, hogy hangosan csörög a motorja (gyárilag), csupa jókat hallottam róla. Tetszenek is.
Az az
Mi a terv? RM250 megy, TE610 jön?
Na,az buli Én má ezt is pusztítom a picsába
Jót motoroztunk ma, cukrászda Soltvadkerten, nyamm. Aztán Ceglédre mentünk, hogy kicsit fürdőzzünk, de pont előttünk sírt egy nyanya, hogy kirabolták, úgyhogy nem mertünk úgy bemenni, hogy a motort kint hagyom, majd holnap visszamegyünk kocsival...De délelőtt Nyáregyháza (most jöttünk el mellette, locsolják szépen).
Csáá
Szevasztok.
Megy ez is holnap vagy holnapután,azt ülök 610-re
Májbeteg lett a honda, hogy besárgult?
Mieza márkadezertálás?...