Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

, , , , , , , , , ,
Ismered, mikor az öreg zsidónál éjjel kopogtatnak:
-Kik vagytok?
-Jóóóbarátok, zsidó menekültek, engedj be.
-Hányan vagytok?
-Fünfcén...
Jááááj mekkora náci a keme barátom,hogy mik ki nem derülnek! , ,
szép estét, nem kaptak el a mezőőrök,,?
Figyeld meg, mikor írtam be mindezt...nyulc-nulla-nulla. Itt minden precízen stimmel, Herr Obhersthurmannführer
Tőled már megszoktam a programváltozásokat
ja.szia
ja,a terv ez,de biztos nem így fog alakulni
Mikor még az amerikai tengerészgyalogságnál szolgáltam, akkor is lazább ütemtervünk volt... Jóestéket...
Röviden összefoglalnám akkor:
Matyi 7:30-kor felveszi Harasztin Faisst-et, átmennek Taksonyba a motorért, max. 8:00-kor indulnak Nyársapátra.
Kakukk Pesterzsébetről megy, Cegléden bevár minket.
Én itthonról megyek a TM+CR a futón, 8:00 körül indulok, legkésőbb Cegléden összevárjuk egymást.

Ollé.
lehet te értesz hozzá most már nekem is el kell kezdenem gyakorolni azt hiszem ,mert lemaradok
nehogy azt hidd,inkább pattanok 3at mint becsapódok olyan magasról,a kezed is eltöhet meg a talpad is
csak jobb mint kettöt pattani
novinak geci jó a kormánya!azzal elsőre jobbakat ugrottam mint az enyémmel
amikor túlugrottam azért az nem volt olyan faja
azért jó hogy nem volt szükség az ejtöernyöre
foto by:Noozsid
én ma sem hagytam ki
jól van
Hú má régen nemvolt rajtam vasalt ruha,anyám azzal büntetett,nekem kellett vasalni,akkor nagyon megutáltam azóta nyema vasalás,van deszka is,vasaló is zsír új,de csak azé,hogy lássák,hogy az is van
nem vagyok én sem normális, de ennek is meg kell lennie, ha holnap pihenni akarok vasalni meg szeretek , csak most nagyon meleg van és nem mozog a levegő a lakásban
látod, de is csillagokat látol
Csókolomok,vasalásos fagyizás,az a legtutibb Meennnyyyit dógozol te,gyühetné ide is
Szia!
Dehogyis legalábbis nincs okom rá kissé ki vagyok én is ma 9kor festéssel kezdtem a napot, most meg - mert nincs elég meleg ... - vasalok egy kicsit. úszik a lakás, uh ide is csak fél óránként benézek örülök, hogy élek
jövő héten ideadhatsz mindent, mert egy fagyizás sem ártana már
Így vagyok vele én is Jó bulit ottangana nektek