Hú má régen nemvolt rajtam vasalt ruha,anyám azzal büntetett,nekem kellett vasalni,akkor nagyon megutáltam azóta nyema vasalás,van deszka is,vasaló is zsír új,de csak azé,hogy lássák,hogy az is van
nem vagyok én sem normális, de ennek is meg kell lennie, ha holnap pihenni akarok vasalni meg szeretek , csak most nagyon meleg van és nem mozog a levegő a lakásban
látod, de is csillagokat látol
Szia!
Dehogyis legalábbis nincs okom rá kissé ki vagyok én is ma 9kor festéssel kezdtem a napot, most meg - mert nincs elég meleg ... - vasalok egy kicsit. úszik a lakás, uh ide is csak fél óránként benézek örülök, hogy élek
jövő héten ideadhatsz mindent, mert egy fagyizás sem ártana már
-Kik vagytok?
-Jóóóbarátok, zsidó menekültek, engedj be.
-Hányan vagytok?
-Fünfcén...
Matyi 7:30-kor felveszi Harasztin Faisst-et, átmennek Taksonyba a motorért, max. 8:00-kor indulnak Nyársapátra.
Kakukk Pesterzsébetről megy, Cegléden bevár minket.
Én itthonról megyek a TM+CR a futón, 8:00 körül indulok, legkésőbb Cegléden összevárjuk egymást.
Ollé.
látod, de is csillagokat látol
Dehogyis legalábbis nincs okom rá kissé ki vagyok én is ma 9kor festéssel kezdtem a napot, most meg - mert nincs elég meleg ... - vasalok egy kicsit. úszik a lakás, uh ide is csak fél óránként benézek örülök, hogy élek
jövő héten ideadhatsz mindent, mert egy fagyizás sem ártana már