Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naa,azé elhúzom még ezzel a szátokat,majd ha 20 kilóval könnyebb lesz
csókolom igen,gömbölyödik 5,7 kiló,csak hasra gondolhatod.. és még 2 és fél hónap.. mekkora leszek?
arra pont jo lessz, esetleg fát fűrészelni, endurora azért ne használd, tulságosan muzeális,
csokolom a kiskacsoját, gömbölyödik a drága hölgy,?
Bótba járni
mér a másik újdonság volt?
szép kis régiséget vettél, mire fogod használni,?
szombat-vasárnap Extrém enduro GYŐR belvárosában a duna parton, Almáék rendezik nevezési dij nincs, gyertek minél többen, és motorozunk egy jot, a futamok vasárnap lesznek,és egy csomo más program is lessz,!
http://www.extremmotorsport.hu...

ja és hogy tényleg meg legyen a fless , az időjárás esőt mond, legalább nem lessz meleg,
Lecserétem a suzukit,majd mellássuk ez milyen lesz esszercsak
Csá A fullszintetikust megeszi,de valami árulás biztos van má ott
tetszik ez az motoros ossze tartas uber
persze,nézünk valami csavart
rendben, ahogy hazaertem felhivlak! unokatesom elhagyta az yz rezojanak elso rogzitocsavarjat. van esetleg valami odavalo cuccod amivel potolhatnank?
2hónapja volt már mikor mociztunk?jól eltel az idő.jó lenne ha jönnél,jókat ugrálnánk.
ja tudom,még azt is megmondják mikor kell szarni
vasárnap korán reggel indulnánk! szombaton el tudnánk hozzám hozni a motorod hogy ne menjen el az idő vele
jah h vasarnap:) Ok! bocsi, 2 honapja nincs szuksegem az agyamra...
Mikor? kb szombaton 12re erkezek meg , es meg haza kell ugranom. szivesen elmennek nem motoroztam 2 honapja:) elso hazalatogatas, vege az ujonc idoszaknak:)
azért lehet kinézek ferihegyre is,mivan kimenőt kaptál?
cső!gyere velünk nyársapátra krosszozni vasárnap!van egy hely a futón!
szevasz Kakukk mester, udv mindenkinek! szombattol keddig otthon vagyok, valaki ferihegy kornyeken jarni fog? jo lenne moccanni egyet!
ziasztok!

Segítségetek szeretném kérni, nem rég vettem egy 2006-os Suzuki RM-Z 450-et és olyan problémám lenne vele, hogy feltűnően fogy belőle az olaj, 8 üzemóra alatt elfogyott belőle majdnem 8dl pedig egyáltalán nem füstöl néha-néha egy nagyobb gázfröccsre nyom egykis füstöt de az is barnás nem pedig kék!Megnéztem a tömítéseket is sehol sem vettem észre hogy esetleg szivárogna, nem tudom hol lehet a probléma!
Segítsetek légyszi!

Ádám
Troják Zoltán, Csetény, 06308557633
Sziasztok.Segitséget kérnék.Honda XR600R 94" kellene Nekem Vezérműtengely.ill.himbák.Ha esetleg van közületek valakinek otthon a polcon,légyszives jelezzétek...köszi
csak nem megkívántál egy oldalast? höhö
kipróbáltam a mosót,kurva jó rozsdát,ráégett olajat.... leszed ez mindent