Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia nem jössz ki ma a reptére olyan 3 óra felé?
vagy valaki más nem lesz kinn?
Xt600 szten túl nehéz terepen, meg ha javítani akarod ott nagyon oda kell figyelni mert én úgy tudom h elég rossz az anyagminősége!
Én az Xr600-at javaslom!
Xr 600,ha endurozni akarsz jobb....szerintem.
Azért azt a 800ft-os főfúvókát nem sajnáltam volna. Mégiscsak jobb fényt vet az emberre, ha nem drótozva adja el, pláne ha szerelő.
Nem volt ez hülye ötlet csak az bosszantott fel hogy még a forgattyús házban is találtam ilyen drótszerűséget!
Hali!
Lenne egy kérdésem: szerintetek az XT600 vagy az XR600 jobb vétel, melyik jobb és mivel?
Endurozásra kéne.

Előre is köszi.
nem fogod elhini de én börszijbol oldotam meg
és kiváloan müködik
én nem kaptam és meg akarták vetettni az egész csapot 14000-ft-ért ,
Csika,
ezt elbuktad mostmár tuti azt hiszik rólad, hogy egy kókler vagy
Bazdmeg,tudtam,hogy valamim hiányzik .Öccse az a próbafúvókám volt,én így szoktam lépcsőben visszafele menni vele míg jó nem lesz.Elárulod a titkaim,ez má geciség
Veszel valamilyen benzinálló tőmítőanyagot és kivágod pl. klingelit lemezt (autósboltban)
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni? Az lenne a problémám hogy a benzincsap tömítésem elszállt ( HUSQVARNA WRE 125 1999) és hogy honnan lehet ilyet szerezni ?
Köszi szépen
Jóéjt mindenkinek, én is lépek.
Igazad van!Nah de azért köcce a válaszokat!jó éjt
Dani, ebbe nem folynék bele. Rendezzétek el.
Pontosan. Sajnos Balzsay kicsit elpazarolta az erejét az első 5-6 menetben, de a bal kezét már a negyediktől lelógatta sokszor, meg is lett az eredménye. Sebaj, hanem olyan, mint Kokó, akkor innen feláll, és visszavág.
és a horágyas helyzet hogy alakult ki?
buktunk egy övet vagy mi?
Bedák 2. menetben felborította a csávót...
keme sztem is egy személyre gondolunk!Am én is arra tippeltem h kissebb lesz a metszete de ugyanmár ilyen drága bele egy fúvóka h drótozni kelljen?
te most mivan a boxal
Az RM-re cserélted a Husqvarnát? Sejtem, ki lehet az.

Nos, ha nem szeretnél új, kisebb főfúvókát venni egy karburátorba, akkor ez a dróttal való keresztmetszet-csökkentés is megoldás lehet
Nem, ez egy rm 250-ben volt! Az előző gazdája motorszerelő!
uuuuuuuuuuh az mi a picsa meg soha mester
Ez a Husqvarnában volt? Most vetted?