Érdeklődni szeretnék hogy mikor lesz a közeljövőben Bakonynánán verseny vagy valahol itt a közelben?
Esetleg valamilyen oldalt tudtok e mutatni ahol ezekről az eseményekről van egy naptár?
Ez nagyon baráti ár, ha ennyi lett volna a Hondába is, egy percig sem gondolkodtam volna rajta, eszem ágában sem lett volna senkivel sem kókányoltatni egyet. Na, majd lesz valahogy. Köszi!
Heló! Köszi! Mennyibe fájt egy új? Én is azon kezdek gondolkodni, hogy ezt kéne tennem, mert bár elő-előfordul az ebay-en 1-1 '86- os, de mindig felnyomják az árát mire a licitnek vége, és a használt valóban lutri, mert ha szar, szerintem futhatok a lóvé után. Még akkor amikor vettem a mocit megkérdeztem Hondáékat, csak már nem emlékszem pontosan, de valami horror árat mondtak (de azért megkérdezem őket megint). Itthon vetted egyáltalán, vagy valahonnan külföldről rendelted? Egyre inkább hajlok e felé a megoldás felé.
Szia, nem tettem bele mégsem nincs kedvem vele macerázni. meg inkább terepen maradok, ha te is idehúzodsz akkor nekem sem jönne be a beton. De majd egyszer talán. Amugy mi ujság arrafele.
Szevasz! Pár oldallal korábban olvastam, hogy visszakerült már hozzád javításból a CDI. Szeretném megkérdezni, hogy mik a tapasztalataid, vettél-e észre valami változást a motor teljesítményén, vagy szerinted ugyanúgy megy, mint amikor megvetted? (...de ugye neked nem készítették a CDI-t, hanem azt javították, ami rajta volt?) Kössz előre is! Hali
Szeva Semmit nemtudok.Karcsi kiment volna?Lehet ,a jó isten túrta meg éccaka ,hogy tartsa meg szokását Csak zsét ne szedjen érte,me szerintem csak azé túrogatja valaki a város főggyit
a berényi pálya sorsáról tudsz valamit? A verseny óta nem volt hozzányúlva és azt hallottam, Karesz Angliában van.
Viszont a hétvégén valaki igazított a pályán...
Érdeklődni szeretnék hogy mikor lesz a közeljövőben Bakonynánán verseny vagy valahol itt a közelben?
Esetleg valamilyen oldalt tudtok e mutatni ahol ezekről az eseményekről van egy naptár?
Előre is köszike mindent.
jó 125 ös endurokat tudtok mondani mert én csak Aprilia rx 125 ösöket néztem
Azt hiszem, hogy ez az egész ügy nem nekem kínos!
Szerintem én nem leszek ügyfeled!
a berényi pálya sorsáról tudsz valamit? A verseny óta nem volt hozzányúlva és azt hallottam, Karesz Angliában van.
Viszont a hétvégén valaki igazított a pályán...
Várjuk sok szeretettel!