Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ügyesen Mezőőr elkerül,motrizás ezerrel,jó neked,arra vannak hegyek itt meg csak meleg van,még homok sincs .Robigó nembírta a 35-öt .Majd megoperálod Lopnyi má lassan nekem is kell mennyi,apad nagyon a büdzsé
Téged sajnál az, nem a vasdarabot .Én is mérges voltam annó,mikor asszony felborulgatott,mikor nemis olyan nehéz motrotolni Majd,ha má lehagyod akkó fog leskelődnyi
Remélhetőleg holnap kihívom a sorsot magam ellen, tervben van diszkont motorozás, vagyis a kertből lábon a pilisi környék, amíg le nem kapcsolnak a mezőőrök, erdészek, stb...
Robogóm szétakadt, motorfelújítás csapó kettes..
Meló csak annyi, hogy nem kell lopnom menni. Még...
azt hiszem arra nem kerül sor még egy ideig és nem a fotók miatt apád elég rosszul viseli, amikor elvágódok de lehet, hogy csak a motorját sajnálja
Rendben,aztán te is motrotoljá ám,lassan indulhatnál futamon,én meg fotóznék
Tsááá Merre kalandozol mostanában?Nagymotri pihen?Meló van ezerrel?
majd "átadom" neki
dolgozik ezerrel, velem együtt. a melegben csak ezt lehet csinálni aztán ha egy kicsit jobb idő lesz, még akár motorozni is fog
Helloo EC család... Ahogy látszik, mindenki jól van?!...
Olyan csontváz az is mint én Teljesen a seggembe van nőve,ha tennének rá egy jeladót, mindig tunnák hol vagyok Csók apámnak a seggelyukára me nem gyün ide
a végén a kutya többet szed fel a TE terhességed alatt, mint te magad
na tessék,ezt csinálja. Tényleg a kutyát eteti,az meg rendesen kibámulja az ember szájából.
Igen,mint most is,csak asszony megne tudja,hogy sutyiba etetem,látnád,hogy a füléig van beszorulva a feje a tejesbögrébe
te meg neki adod, ahelyett, hogy lenyelnéd
Eszek csókolom,mint a disznó!Csak a csivava kinézi a számbúúú
tegnap apu második feleségének az unokáival voltam fél este ... TUTI hogy lemegy két kislány, tündériek, de folyton foglalkoztattak úgyhogy egy csomót mozogtam velük föl le jobbra balra emelgetés lépcsőzés
csak Csikát etesd rendesen, bírja szusszal
szia borsó hát tényleg olyan vagyok már de majdcsak lemegy
akarom mondani könnyebb,csak lefagyott a gépem
Igen,mert jön a kiscsikajáááááááány Má nagyon várom
semmi baja nem volt eddig Nikinek ez a gömbölyödés csak jót tesz neki
Kűggyed,me nekem olyan nagy nincs Hamarabb végzek
áááá,10 kiló a max megengedett,még 4 belefér bár van aki 15-25 kilókat hízik,na annyit nem fogok,inkább koplalok meg azért hasról könnyem leadni,mint mindenhonnan
van egy nagy flexem itthon, brutális mikor beindul, na azzal simán lefaragok neked rola egy 20-ast semmi perc alatt, lehet hogy lessz benne pár fontos alkatrész is, nade mindeggy,
Csá csaj ,má most egy beépített zekrény
na akkor csak gömbölyödjél tovább szépen, a határ a csillagos ég, ne fogd vissza magad,
mint egy kisszekrény
"jobbulást"