Nem....csak legalább végigmegyek nagyobb esés nélkül és tapasztalatot szerzek, legalábbis Monoron tavaly Kk.n örültem, hogy sikerült végigmenni, mert utána gyorsabb lettem, legalábbis azt vettem észre.
Lábamat bekötöttem mondom első futamot megpróbálom szar lábbal is....rajt(pont mellőled)....aztán 10-15hely körül megint csatt....kormány el, akkor mondom csak érjek be....aztán 2 futamra már a lábamat se tudtam visszatenni :D másnap doki 1hónap bokamerevítő
Jah, elég "vicces" volt...a szabadedzést lekéstem, 1kört tudtam menni...gondoltam magamban majd időmérőn felmérem a pályát(mert még nem voltam Nyáregyen) és majd a végén 1-2 gyors kör, erre pont ott voltam mögötted :D látom borulás....fékért kár lett volna, ugyanabban az ívben voltam....szval reménykedtem sikerült megúsznom, aztán pafff
Hát Taksonyból a Gere Kawasaki Racing Team, meg egy Suzuki Racing-os haver, és én a Dzseksony One Hundertfünfundzwanzig Kawasaki Racing Team szponzorálásával. Szóval 4 motoros, 2 autó, kb 5-6 személy :-)
de leszarom mert gecijó motorozni
megvételeznék tőled egy olajat,ha lehet...?haverommmal nem tudtam találkozni mert mindig melóóóózik
már nem is emléxem hogy mi volt a versenyen...arra se hogy hányadik lettem
te verettél át a motoromon nyáregyházán nem?
Viszont Bencsik(55) mostmár 26 megy, meg a másik Totymák is!
jösz?