Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor mentem rád utána már csak a 4T tiltását hallottam :D
minden motoron töltött perc minuszos.....
de leszarom mert gecijó motorozni
bezony...
Nem....csak legalább végigmegyek nagyobb esés nélkül és tapasztalatot szerzek, legalábbis Monoron tavaly Kk.n örültem, hogy sikerült végigmenni, mert utána gyorsabb lettem, legalábbis azt vettem észre.
keme
megvételeznék tőled egy olajat,ha lehet...?haverommmal nem tudtam találkozni mert mindig melóóóózik
Mondd itt...telefonom valahol töltőn vergődik.
miért,te szoktál pénzt haza vinni versenyről?
elöbb hívtalak ,ki vagy kapcsolva
Akkor neked is minuszos hétvége volt .
kormányom,meg mind a 2 tőcsavar elhajlott a befogóban,sárvédőm kettétőrt a felfogatásnál
Meggyűrődött a gyújtástérkép
Motorodnak lett valami baja ?
az kemény
már nem is emléxem hogy mi volt a versenyen...arra se hogy hányadik lettem
JAHH.....folyt belőle a benzin is addig, meg ráesett a lábamra, de aztán beindult aztán mentem tovább, rajtnál még köszöntem is :D
Lábamat bekötöttem mondom első futamot megpróbálom szar lábbal is....rajt(pont mellőled)....aztán 10-15hely körül megint csatt....kormány el, akkor mondom csak érjek be....aztán 2 futamra már a lábamat se tudtam visszatenni :D másnap doki 1hónap bokamerevítő
én meg túl gyorsan mentem bele a kanyarba..sodródtam...mondom csak sikerült ha rátekerem még egy kicsit....hát nem sikerült
asszem nem sikerült mert mint ha láttam volna feküdni a motorodat
Jah, elég "vicces" volt...a szabadedzést lekéstem, 1kört tudtam menni...gondoltam magamban majd időmérőn felmérem a pályát(mert még nem voltam Nyáregyen) és majd a végén 1-2 gyors kör, erre pont ott voltam mögötted :D látom borulás....fékért kár lett volna, ugyanabban az ívben voltam....szval reménykedtem sikerült megúsznom, aztán pafff
Na, most bunyó lesz
róda
te verettél át a motoromon nyáregyházán nem?
Áhh, én nem nincs píííz, nemfizetett még ki a főnök
Viszont Bencsik(55) mostmár 26 megy, meg a másik Totymák is!
zsír gecc,leszünk vagy jó sokat
jááá
jösz?
Hát Taksonyból a Gere Kawasaki Racing Team, meg egy Suzuki Racing-os haver, és én a Dzseksony One Hundertfünfundzwanzig Kawasaki Racing Team szponzorálásával. Szóval 4 motoros, 2 autó, kb 5-6 személy :-)