Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kimentem mán buziskodni me rajtolni nem tudok
sziasztok, Magyarország katonai térképe nincs meg valakinek véletlenül? Kb egy éve volt fent link a letöltéshez de az már nem működik. Törlődött a gépemről mikor újra raktam a rendszert
Ha valakinek megvan és esetleg el tudná küldeni vagy megmondaná honnan lehet letölteni azt megköszönném.
Rendben
Tegnap voltunk, ugye... Még nincs konkrét program, ma pihenőnap, pénteken kéne menni, szombaton is, aztán vasárnap a legjobban
Én szeretnék egyet Nyársapátolni, Tököl jöhet még, Kiskunlacházán szombaton lóverseny...majd estig kitalálom.
Hétvégén Tököl ? :)
hegesztek a lábtartókra egy egy kaszát
kéne egy vágóasztal a kawádra... Kawasaki KX125 Kombájn edisön...

akkor jövöl hétvégén he?
Taksonyban is nyakig érő a gaz. Minden kanyar után úgy érzem magam mint a drogos piroska, aki visz a nagyinak egy kéve marihónalját. Legalább 20 másodperc pluszba körönként, hogy a gazat lefejtsed a kezedről
Csak a matricázott gumicsimma érdekel,bár tennap kimostam az enyémet,és nem folyt ki belőle a vííííz,úgyhogy még jóóóóóó
na jóvanakkor egy hízómalacot . egy jó állapotú furikot vagy egy vetőgépet tudok még felajánlani

és kifogytam az ötletekből
Azok igyanak otthon, vagy menjenek kocsmába Pezsgőm az van egy csomó,jó régiek,azok meg dísznek vannak,asse nemadom
de hát ha jönnek vendégek? vagy a gyermekeid ballagásán, diplomaosztóján, ez egy minőségi ital minőségi napokra
Jólétvágyat
8 életre elég lenne nekem,mert nem iszok,hülye vagyok anélkül is
olvaslak benneteket, csak vacsorázok
Egyszer már majdcsak lesz időm ,azt mást se csinálok majd ,de most még baba előtt muszáj melózni,más nemcsinálja meg,ígyse lesz kész sose
adok érte 4 liter pálinkát az pont húszezer forint
jó nagyon,csak el van hanyagolva,néhol méteres gaz van rajta de a csapás megvan.csak úgy súrolta a vállam a parlagfű
de néhol nagyon tiptop a pálya,széles nem rumplis,meg kell néznetek!
Eljössz azt felveszed Méregesd magad többet,de szerintem jó az rád,csak nem akarod adni azt a rossz gumicsimmát
Aszongyák jó pálya,még sose vótam ott
vazze. ha fel tudnám próbálni . legalább nyugodtan aludnék

de igy lehet elszalasztok egy jó kis kabátot...
Aszongyák jó pálya,még sose vótam ott
Nem még,nem kell az a kutyának se,majd,ha jön a hideg.Akkó megmá aranyé fogom adni,vagy else adom
jaja,nekem nagyon bejön,hasonlít gyálra