sziasztok, Magyarország katonai térképe nincs meg valakinek véletlenül? Kb egy éve volt fent link a letöltéshez de az már nem működik. Törlődött a gépemről mikor újra raktam a rendszert
Ha valakinek megvan és esetleg el tudná küldeni vagy megmondaná honnan lehet letölteni azt megköszönném.
Tegnap voltunk, ugye... Még nincs konkrét program, ma pihenőnap, pénteken kéne menni, szombaton is, aztán vasárnap a legjobban
Én szeretnék egyet Nyársapátolni, Tököl jöhet még, Kiskunlacházán szombaton lóverseny...majd estig kitalálom.
Taksonyban is nyakig érő a gaz. Minden kanyar után úgy érzem magam mint a drogos piroska, aki visz a nagyinak egy kéve marihónalját. Legalább 20 másodperc pluszba körönként, hogy a gazat lefejtsed a kezedről
jó nagyon,csak el van hanyagolva,néhol méteres gaz van rajta de a csapás megvan.csak úgy súrolta a vállam a parlagfű
de néhol nagyon tiptop a pálya,széles nem rumplis,meg kell néznetek!
Ha valakinek megvan és esetleg el tudná küldeni vagy megmondaná honnan lehet letölteni azt megköszönném.
Én szeretnék egyet Nyársapátolni, Tököl jöhet még, Kiskunlacházán szombaton lóverseny...majd estig kitalálom.
akkor jövöl hétvégén he?
és kifogytam az ötletekből
de néhol nagyon tiptop a pálya,széles nem rumplis,meg kell néznetek!
de igy lehet elszalasztok egy jó kis kabátot...