Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hájló! Mán én is beszólok, hogy tudjátok, minden nap elolvasom a sok zagyvaságotokat
Kájberabííííbek
Ahha, és jártok ki pályára is?(cross)
minden héten,de endurózni inkább ha hűvösebb van
És csak ősszel jársz(jártok) motorozni?
Tényleg, a horgásztó fele
okés,de asszem motoroztunk mi már együtt,Isaszegen találkoztunk az 50essel voltál!mi 3drz-vel megy egy wr-el
Szia! tel számom:06-20-521-1189
Az EXC hez pedig megvan minden papír, indexek, lámpák, rendszám is, csak amíg nincs meg a jogsim, addig levettem róla, meg úgyis erdőbe megyek vele.
Hellósztok!
Sajnos eladosorra került szeretett kis KTM-em:(
Elég sürgös lenne eladása,nagyon kell a lóvé.2004es forgalmis,törzskönyves enduró/supermotószettel együtt,a motor nemsokat ment évei alatt,nagyonjó állapotú.ha érdekel hivj mindent elmondok róla.Ára 899.000.- minden gyári cuccal,meg mindkét kerékszettel!
cső,nem melózol?
reggelt
Szia,ősztől elég sűrűn megyek Isaszegre motorozni akkor majd szólok
dobj egy mailt a számoddal úgy egyszerűbb!
Amúgy hogy is lehet menni jövőre közúton az exc-del?
Sziasztok!
Isaszegen lakom, közeli motorosokat keresnék, mert egyedül nem a legjobb. Nagytarcsai enduro pályára szoktam néha kijárkálni, vagy Pécelre. Bárhová szívesen elmegyek, ami a körzetben van, hogy egy jót motorozzunk. Kérlek ha ott mentek akkor írjatok nekem is, MSN:adams16@invitel.hu itt majdnem mindig elértek. Am egy KTM EXC 125-ös gépem van.

Előre is kössz: Tóth Ádám
Elment bodzát szedni, vagy épp érdeklődő jött az YZ125-re.
Felvettem,de nem reagál!Pedig bizniszelnék vele:)
jozso250ccm@hotmail.com
bárcsak lenne msn-em

akkor bocs
Haggyátok má, jútyúbra is ő tette fel anno.
Én csak fogom a fejem...Atya gatya
istenem a kisebség érzés nagyur ,meg mindig nevetek KEME kösz
Beszótam nekije,lehet zokon vette
leszete a barma
Szorgalmi feladat: Az onborad "videója" is megtalálható a neten, keressétek meg
ez beszarás mennyi pancser van , , ,
Folyamatosan kitörli a videója alól az építő jellegű kritikáim
Nem ez az első eset. Képtárba felrakott netről lopott képeket a KTM-ről, bikepics.com, ez meg a második kamu videója. Miért csinálja, azt nem értem...Saját magát adná, még akár népszerű is lehetne, nem egy ilyen kamukirály...