Orsi, slattyogj el a Sziget-Ablak kft-hez. Nekem is tőlük vannak az ablakok. 4 év távlatában mondhatom, hogy nagyon rendben van, megérte. Itt vannak Szigetszentmiklóson. http://szigetablak.uw.hu/
Tel: 06-24-539-730
Fax: 06-24-539-731
Mobil: 06-70-381-9934
Ki is mennek felmérni.
én nekiálltam kigittelni az ősöreg ablakaimat , de feladtam, mert olyan állapotban vannak
jöhet az ablakcsere kicsit aggódok, de idén még ennek is illene meglennie
úajaj én is beszálok a festősverzsenybe. hétvégén gipszkartonoztunk, most hétvégén burkolok (remélem nem úgymint a kx-el), meg glettelek FALAT! gyüvő héten meg festés. Ú dejó látni, hogy nem csak nekem szenvedés az élet
mennék én, hidd el de hétvégén kipróbálom a festés örömeit megígértem öreganyámnak, hogy segítek kifesteni nála jóóóó szórakozás lesz, mert még egyikünk se csinált ilyet de majd megmutatom az eredményt
te meg egyél rendesen, mert mire meggyün az a gyerek, pont annyi kilót nyomsz majd, mint ő
Sikerül az,sajnos,melózok,idő megy, enni elfelejtek Legalább nemtart fel itthon,azt haladok,így is jönnek ezt azt csináltatni,közbe sok a duma ,dehát ez van.Ugorj le hozzájuk elférsz.Elit,puccos helyen vannak ,nem bánnád meg.
neeem olyan nagy baj van netezés helyett egy csomó fontosabb dolog, amiket végre elintézek
Micsoda mázlista Niki! én is mennék kicsit a balatonpartra, de szeptemberig próbaidőn vagyok talán majd utána
te meg honnan fogytál? eddig is csont és bőr voltál abból nem lehet fogyni
Az nagy baj Sokat dódozol mi?Öregapád motrizik,most beszítem vele.Köszi az érdeklődést Anya meg a baba jól vannak,balcsiznak szombatig. Addig verem a házat,de egyedül,anyagé,meg csnálni,áááá,kilóg a belem,mikor pihizek akkor ülök gépelé,éjfélig nyomom naponta KO-n vagyok,fogytam 3 kilcsit,pedig kaja van,de nem eszek
NEm lesz navi, bassza meg...
csak kis autókat adnak át+ egy fapados xc60at. Egyetlen extra a bőr véletlen, mert leégett a textil káprit raktár, ezért fél évig nem lehet vele rendelni, ingyé kapják a bűrt...kollégádnak ajánlom figyelmébe
Hali,megvagyunk,élünk.Kihevertük már Monor és Nyáregyháza fáradalmait
Sajnos nem mi voltunk az elsők Nyáregyen,pedig ott aludtunk.Valaki már 8órakor szántott
Klíma itt van a teraszon,mi legyen vele?mondtam hogy leviszem Monorig.Nem jársz erre felé?
mia a véleményetek eröl a motorol! nagyon ezen gondolkodom!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...