ááá neked van kipufogós barátod kérdezd már meg, hogy titán csövet hegeszt-e. Építeni készülök egy motort, és kellene valaki, aki szépen tud titán kipu-csövet hegeszteni, tekergetni ha meg oda kerülök, akkor rakatok gyapjút is bele
Már kezdtem megijedni, hogy te is cuki habos babos rózsaszín mániás vagy
Tudok segíteni, ha gondolod. Van valami elérhetőséged msn, e-mail, nem akarnám szétOFFolni a topicot
A virágos kép amit rajzoltál lenyűgözött szép rajz nagyon.
Sziasztok! Valaki tud ajánlani vmi jó mocis boltot ahol nem arany árban vannak a dolgok? Kellene: csízma, protektor, mez, gatya... (lenyúlták az enyémet)
meg a biztositás 4000, meg a benzin 2-3000, meg a gumibol-motorbol is leamortizálsz kb 5000,ft-ot,meg az oda utazás 10 000, kb cirka nagy vonalakban,
vagy váltassz éves licenszet valamelyik klubbon keresztűl a MAMS-nál, kapsz egy névre szolo igazolványt, és akkor nincs a nevezési 6-8-ezer, csak a többi ,,,
jahh meg a bakonyban, kb 100 kilométernyi enduro nyom amin még anno a Namoto TEAM versenyei mentek Nádor Atilla szervezésében,, de jok is voltak, ,meg a baglyas inotánál ami talán a legdurvább sziklás helyeket adja az országban,,meg a soma dombok, meg az öreg futoné, meg a sötét horog stb,stb,stb,
Üdw!
Endurocross 3. osztály tudom javasolni, de amint a többiek azt leírták nem pénzdíjazásos a dolog.
Napi licencet tudsz a helyszínen váltani kb 6-8 ezer pénz, versenytáv 1 óra ; ) további info: www.offroaddepo.hu
És ott a bányánál am. lehet akkor motorozni?
Pontosan nem tudom mire gondolt, hogy anno kialakított pályán mentek-e vagy csak úgy a nagy világba!
Na majd rákérdezek még egyszer! *hihi*
-DUNLOP C51
-Metzler C57..Milyen talajra valók ezek ill a bütyök törik e nagyon?
Az adatlapomon megtalálod az msn címem.
Tudok segíteni, ha gondolod. Van valami elérhetőséged msn, e-mail, nem akarnám szétOFFolni a topicot
A virágos kép amit rajzoltál lenyűgözött szép rajz nagyon.
Nem kell nekem cuki rózsaszín ruci :D
Mindegy csak vmi olyan cucc kellene ami bírja a terepet és nem túl drága, de azért véd is...
naszóval hol van?
vagy váltassz éves licenszet valamelyik klubbon keresztűl a MAMS-nál, kapsz egy névre szolo igazolványt, és akkor nincs a nevezési 6-8-ezer, csak a többi ,,,
Endurocross 3. osztály tudom javasolni, de amint a többiek azt leírták nem pénzdíjazásos a dolog.
Napi licencet tudsz a helyszínen váltani kb 6-8 ezer pénz, versenytáv 1 óra ; ) további info: www.offroaddepo.hu
Pontosan nem tudom mire gondolt, hogy anno kialakított pályán mentek-e vagy csak úgy a nagy világba!
Na majd rákérdezek még egyszer! *hihi*