Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen,meg legalább nem lesz átjáróház Minden telefont,beteszek a fagyasztóba
Hát ez nem olyan hajde fényes, de legalább talpon van. Jobb is, ha nem lesz otthon, mikor pusztítod a lakást.
Nem megyek Monorra,de a klíma az kell Ezer dógom van,1 hétig legalább nem kell mennem sehova,azt nem megy el a nap járkálással
Gyógyszerallergiás,meg terhes is,vesekőre sóoldat,nospa 2 infúziót kapott,meg panadolt vehet be azt mehet nyaralni,azt,hogy ott micsiálnak vele nemtudom,van ott is kórház.Benn akarták tartani,de reggel mennek.
na vigyem aklímát?vagy már nem éri meg be invesztálni?
felszerkót hozzál,legfeljebb gurulsz egyet
Csá, remélem semmi baj...
Csá,eddig tartott a kórház
Lehet kinézünk majd , mert arra megyünk Ceglédre este fürödni.
3an megyünk,Dév,Norbi,ÉNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
mi is
Én dél után tervezem valamivel a kimenetelt.
csá,nna mikortól indul a banzáj?
jó az a verda tankold meg azt GO
Sziasztok
nemá,na mindegy jó nyaralást
Nem én nem jövök készítem fel az autót a nyaralásra.
Na jóestéket... Nekem ge...i jól elintéződött a hétvégém, ami a motorozást illeti... Ja ás a fürdést is... A transit pótkerék aszitte képeskönyv a nagylábujjkörmöm, és belelapozott...
Szétszakadt a körömágyam rendesen...
jössz te is,nemde?
hali,persze hogy jó!miért raktál bele valamit?vagy kivettél belőle valamit?
Tedd a következőket: kuplunglamellákat cserélni kell és olajat is!

Más megoldás nincs meg összeégett az egész!Ez szinte biztos, mert a tünetek azonosak!
kuplung belső kosáron sem csúszhat szét a lamella, ha be van verődve.
kuplungproblémánál kérném a segítségeteket ! probléma oka 1esben behúzott kuplungnál (a motor nem jár) megtolom a motort és érzem hogy nehézkesen mozdul meg mintha a kuplung nem emelne ki rendesen ! amire eddig rájöttem : a kosaramon kevéske beverődést vettem észre ezt finoman ép hogy csak kisíkoltam, behúzom a kuplungot és a lamellák nem csúsznak teljesen szét csak egy hangyafasznyit,pedig nincs mibe akadjanak meg a lamellák ! próbáltam spannolni a rugón egy + alátét segítségével megmértem a lamellákat határértékhez képest megfelelő viszont a fém lamellák el vannak színeződve gondolom melegüka volt valamikor ! a motor az egy beválltós típus úgyhogy motorolaj van a váltóban is ! Kérlek segítsetek ! kössz
Van ott tav?... Tudod, hogy a laposat szeretem, mert az nem olyan fárasztó, és lehet gyorsan menni... Na a laposimádat a Női hátsóra és mangókra nem vonatkozik... Az legyen olyan mint egy jó elugró.. Nem kell, hogy nagy legyen, csak formás, íves, hogy a leérkezés is jó legyen...
Én Szombaton reggel indulok valamikor a kora délutáni órákban érkezem Monorra...