Gyógyszerallergiás,meg terhes is,vesekőre sóoldat,nospa 2 infúziót kapott,meg panadolt vehet be azt mehet nyaralni,azt,hogy ott micsiálnak vele nemtudom,van ott is kórház.Benn akarták tartani,de reggel mennek.
Na jóestéket... Nekem ge...i jól elintéződött a hétvégém, ami a motorozást illeti... Ja ás a fürdést is... A transit pótkerék aszitte képeskönyv a nagylábujjkörmöm, és belelapozott...
Szétszakadt a körömágyam rendesen...
kuplungproblémánál kérném a segítségeteket ! probléma oka 1esben behúzott kuplungnál (a motor nem jár) megtolom a motort és érzem hogy nehézkesen mozdul meg mintha a kuplung nem emelne ki rendesen ! amire eddig rájöttem : a kosaramon kevéske beverődést vettem észre ezt finoman ép hogy csak kisíkoltam, behúzom a kuplungot és a lamellák nem csúsznak teljesen szét csak egy hangyafasznyit,pedig nincs mibe akadjanak meg a lamellák ! próbáltam spannolni a rugón egy + alátét segítségével megmértem a lamellákat határértékhez képest megfelelő viszont a fém lamellák el vannak színeződve gondolom melegüka volt valamikor ! a motor az egy beválltós típus úgyhogy motorolaj van a váltóban is ! Kérlek segítsetek ! kössz
Van ott tav?... Tudod, hogy a laposat szeretem, mert az nem olyan fárasztó, és lehet gyorsan menni... Na a laposimádat a Női hátsóra és mangókra nem vonatkozik... Az legyen olyan mint egy jó elugró.. Nem kell, hogy nagy legyen, csak formás, íves, hogy a leérkezés is jó legyen...
Szétszakadt a körömágyam rendesen...
Más megoldás nincs meg összeégett az egész!Ez szinte biztos, mert a tünetek azonosak!