Szevasztok keménymagok...
Namilesz ezzel a monori dzsemborival? Nekem szombaton reggel még lekell menjek vidékre , de utána még akármi is lehet, vagy bármi... Amúgy az agyam kiadott egy olyan ötletet, hogy milenne ha nemcsak ott a pályán motoroznánk, hanem felderítenénk a környéket, amolyan enduro-s stílusban.. Csakmert egésznap talán nem a legoptimálisabb krosszolni, legalábbis nekem, tekintettel a papír kondimra.. Mega satöbbi...
Császtok!Mint én az éjszaka,lehet nemkéne moccolni többet,utána éjszakánként majd megfagyok,reggelre meg 39 fokos láz tiszta víz.Má most 3.alkalom. Selejtezni kéne mán testemet
Namilesz ezzel a monori dzsemborival? Nekem szombaton reggel még lekell menjek vidékre , de utána még akármi is lehet, vagy bármi... Amúgy az agyam kiadott egy olyan ötletet, hogy milenne ha nemcsak ott a pályán motoroznánk, hanem felderítenénk a környéket, amolyan enduro-s stílusban.. Csakmert egésznap talán nem a legoptimálisabb krosszolni, legalábbis nekem, tekintettel a papír kondimra.. Mega satöbbi...
Múltkor Nyáregyházán voltam Matyival ketten, senki más, aztán Kakukkal Gyálon szintén ketten...nem rossz az, senki sem zavar be a pályán
És ki jön még?
Ki jön tudomásod szerint?
Te jössz?Meddíg maradsz?
Ki alszik ott...
ezeket jó lenne előre tudni mert akkor én is úgy készülök!
Buuuum-bah...dibidi bíííbahhh....UmmmmBababmmm...
Keme KTM-el megnyerte mert ő már Bugyin lefktette
Kakukk csak Monoron
Ez a hosszú hétvégés motorozáson volt...na most veszekedjetek
Szombati Monori fórumos motorozás résztvevői:
1.Kakukk79
2.pezsmatulok
3.
Tessé
k folytatni
kakukk: rendes77(kukuc)freemájl.huu