Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mentem most balcsira..ha egyben leszek,megyek majd vasárnap
csaooo
noozsid!
Köszönöm a mai túrát!
nézzétek meg léccííí a páncélomat majd a rámpánál...hátha ott lesz
hát amikor Keme,vízpumpás a mocim,csak kölcsön motorral megyek,ha mehetek
Mikor mennél?
Semmi gond. Holnap délután mennék én is kifulladásig ,csak nincs kivel egyedül meg kicsit gáz,te hova mennél holnap este?
csaó,talán délután kinézünk Monorra ,talán.Kemétől is függ
Szeva Béla, bocs, h nem vettem fel, ma meg holnap vezetéstechnikai tréningen vagyok. Ha 5 után pályán lesztek este 8-9-ig, kimennék én is a tréning után.
Helló! Lesz holnap valami menet, mert csatlakoznák. elvonási tüneteim vannak ,lehet hogy már motorozni is elfelejtettem
gyere kedves menyünk együtt
jo nyaralást nektek,

baszottul irigyellek, mennék én is,
ez egy házi jellegű verseny nevezési dij nincs, csak gyertek el és motorozzunk, szerintem ha olyan 9-10 körűl oda jöttök az bőven jo,

fűzfőn a gyárnál a vasuti átjáros lámpánál elkanyarodsz a papkeszi ut felé, mész kifelé és ahogy elhagyod a régi űzemeket, ott lessz jobb oldalon a bánya bejárata, nagy kövek vannak elötte, és gondolom jo pár auto fog ott parkolni,
Szevasztok elindultunk ide, 3 hét múlva jövök.
hello!nem tudsz véletlen a fűzföi endurocross versenyről valami több infot mert csak az van irva h vasárnap!hol hánykor mennyi pénz meg hasonlok!elöre is köszönöm!szőllősi!
Jó utat,jó nyaralást!
No kakukk mester megyek, készülök az útra 3 kor indulunk van előttem 17000 km Remélem délelőttre oda érünk Athénba.
na majd kijössz és tanulunk tőled mester!addig is probálom nem összetörni magam.
köszi
Monori crosspályán.
A rámpa végétől, az érkező elejéig
ez hol van helyileg?
előre is köszi
volt egy két egykerós érkezés
igazából ezek az elején készültek,utána hátrább húztuk de arról télleg nincs kép,talán egy,másfél méterre húztuk el jobban
honnan kell számolni?az érkező aljátol?
kb,azt tudom hogy 6méterrel húztuk visszább mint ahol Lamosék ugrották,ott volt még a gumiszőnyeg,onnan számítva