Hol adják annyiért a tömőanyagot? Én egyik ismerősömnek vettem annyiért...nekem 2T van Most kellene himbát felújítani, mert nyekereg mint egy ökrös-szekér
Hm hm..sajna azt nem tdm h milyen csak kérdeztem z egyik boltbn és csak annyit mndtak h 3200ft és több mint 1 re való..esetleg ha te tudsnál segiteni h te honnan szoktad venni akkor megköszönném.ill az meddig tart benne ? remélem nem addig ameddig a másik mert az semmi...
Persze,hogy kapsz.Agyvérzést,amikor kifizeted a napi licencet,már ha csak egyen mész,vagy az évest,tagsági,biztosítás,meg utazás,meg a többi a mocira,meg kaja,(ott rohadsz reggeltől estig,azse fárasztó,) hogy legyen értelme,minnyá nem akarsz olyan nagyon versenyezni
Szeva mester !Annyi csillagos lesz amennyi ráesik ,idő nem van,nem haladok azé lassan csinálom,olyan mintha évek óta ezt nyomnám .Asszony délután szólt haza akar jönni,leugrottam érte,most értünk haza a balcsiról.Legalább má itthon van
esetleg ha nem sajnálnád a saját motorodtol a rendes lapban kaphato steppelten összevart kipufogo tömö anyagot,ami pár ezer forint, és nem mindenféle szarral akarnád megtömni,,,
Szevasz Hombre! Jóarcok nemvannak elfelejtve, csakhát énmost túlélek egyfolytában, jól tele is a fax, nagydolgok nemtörténnek, kicsiket meg nem jegyzem.. Eza panelból motorozás a legnagyobb szívás.. Kóstólgatok 1 robogót, lehet magamévá teszem, de transitból ki-be, nemolyan klassz mint a szexben a ki-be... De ez van.. Max. ha elviszik transitostul, akkor jövök fegyverért, oszt kiterítek 1-2 bűnözőt, csakúgy viccből... Viszont Te gyanús vagy bazz, hánycsillagos vityillót építesz?! Aztán játékszoba legyen, jakuzzi, meg billiárd, mert azt szeressük ám gazdagon...
Hali..
4T mocinak a kipuf ÜVEGgyapotot tettem sárgát 2 kör után 1 marék lett belöle tudtok ajánlani vmi más gyapotot ..esetleg a KÖZETgyapot milyen lenne?
Üdv!
Letudja valai írni nekem hogy az 1983-as Rm 125-be mekkora csapágyak és mekkora szimeringek vannak?
Vagy egy oldal ahol meg lehet ezeket nézni,az is jó volna.
Köszi!
szép sárga hívd fel és kérdezd meg hogy valóban a képen látható motorról van-e szó!
Mert tudom vannak csodák,de hogy egy ilyen állapotú rm ennyi legyen és még menjen is....
nem tudja valaki a várpalotai vagy környéki enduro pálya létezik még?
(egy ismerősöm még nagyon régen volt ott)
Köszi előre is!
Dórika
Érdeklődni szeretnék, hogy ha versenyző akarok lenni akkor mit kell tenem? Amatőr versenyre gondoltam. A nyertesek itt pénz vagy valamit kapnak?
az amelyik zacskoban van és szálakbol áll az szart sem ér,
ha nem akarsz magaddal kicseszni,
4T mocinak a kipuf ÜVEGgyapotot tettem sárgát 2 kör után 1 marék lett belöle tudtok ajánlani vmi más gyapotot ..esetleg a KÖZETgyapot milyen lenne?
Letudja valai írni nekem hogy az 1983-as Rm 125-be mekkora csapágyak és mekkora szimeringek vannak?
Vagy egy oldal ahol meg lehet ezeket nézni,az is jó volna.
Köszi!
szép.
Mert tudom vannak csodák,de hogy egy ilyen állapotú rm ennyi legyen és még menjen is....