Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Bármilyet, amibe nem nő a körmöd
Te, a többiek hova lettek?Nyertek csoportos nyaralást?
Kakukk?Hun a klíímám?
Hali!
Milyen csizmát lenne érdemes venni, ami 50 000Ft alatt elérhető?
Kenny sityak am ...
Üdw!
Nekem van Oakley Crowbarom, és azzal csak annyi a gixer, h van egy kis orr védő műanyag rajta, ami beleér az állvédő részbe...
de nem gázos a helyzet
80 az asszem a bütyök magasság, a 100 pedig aszélesség a 21 meg ugye a 21 colos kerék, szóval elvileg mindegy, csak be férjen a 2 teló közé
haliho
80/100/21 es krossz gumim van lehet tenni rá pl 90/90/21 eset vagy 90/100/21et? az a lényeg h 21es legyen? köszi a válaszokat
Jó behaltatok
Szevasztok!
Egy olyan(hülye) kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy minden krossz szemüveg passzol minden krossz sisakba,vagy találkoztatok már olyannal,hogy egy adott szemüveg nem fért be a sisakba(nagy volt)?
Szemüveget már kinéztem(Smith EVO) de sisakot még nem tudom pontosan milyet fogok venni(Airoh,Zeus,MT...amelyik kényelmes,olcsó lesz és még tetszik is... )
Előre is köszönöm a segítséget!
Jah Honda, Meg kawa már nincs 2009-es, Suzuki még eeelvileg van az amcsiknál. Ezek az új Husqvarnák is nagyon bejönnek, főleg a Cr 125 , csak nem tudni az árukat
üdw!
Yamahát még lehet rendelni itthon ha jól tudom ! ;)
Cr-eket, Kx-eket már nem csinálnak ha jól tudom, de sztem Rm-eket sem :S
Japán gyártók magyar weboldalain mér nincsenek fenn a 2009-es 125ös, 250es 2ütemü crossok?
Úgy tudtam hogy pl. a Yamaha gyártja még őket.
Vagy csak Amerikába?
Sziasztok! 1-2 kép a motoromról !
félig itt vagyok én is.... Sört mondott valaki?
ja rejtély hogy ki itttta meg a söröm
akkor viszem a fényképezöt (kémkedni) mert nekem is kell egy ilyen valami meg jól jöhet
na mindenki rejtélyezik
el is kezdtem beszerezni a hozzávalókat
(sör)
először igyál meg sok sört,utána meg tudsz füteni vele!majd megmutatom mert ezzel akarok füteni télen a sufniban,amcsiknak jó akkor nekem is
mi hogy mükszik egy ilyen
sörkollektor
ez mi a pina?
Grillmayert?

Hozzál minden szart, én is viszek nyárskészletet, valamit improvizálunk. Bedobok pár sört is, ne legyen orrnehéz a Renyó.
grillt vigyek?