biztos vagyok benne hogy a srácok tanultak ezekböl a hibákbol, és a következőnél már kiszűrik ezeket,,,,
első rendezésűk volt, nem lett senkinek semmi baja, baleset sem volt és ez a lényeg,
amugy a helyszin jo, és dicséretes a helyi srácok lelkes hozzá állása is, remélem lessz még ott hasonlo rendezvény,
Nem hangzik túl jól, mmint, hogy szembeforgalom is volt.. Aszittem végre egy "korrekt" sztori.. Gondolom nem vígasztaló tényező, 1 kalocsai gyorsasági bajnokságon pl. 250 spec. rajt után egy helyi gazdagcsemete szembefurikázott egy pontiaccal, 3 komoly motor is összetört, végül benyelős lett a sztori.. Felületes rendezés, felelőtlen nézők, sztem 3000-re sem nőjük ki ezeket..
Az,azé van,hogy egy oldal többször is van,me nem mostanában lett beszkennelve,mi meg nem lesegetjük,mennyi van meg,minden könyvben,me 3 életem is kevés lenne hozzá. A lényeg,hogy ilyen máshol nem van beszerezni lehetetlen.
Motorozni,nekünk is Má én se tudok Akaszkoggyá csak rá,majd elzavar ha megun,mongyad én kűttelek,taníccson,a lóvét meg nekünk utaljad Beszólni meg nyugodtan belehet,főleg nekem Tényleg,te könyved jó volt,me valaki egy kawásra panaszkodott,hogy valamennyi oldal hiányzott neki bár más még nem szólt.
olyasmi volt,,,,
nem akarok beszélni rola, a társaság jo volt lelkesek voltak, a paprikás krumpi is finom volt a pályának voltak kimondottan jo részei, ,,,
csak éppen a normális pálya kijelölés elmaradt,,
voltak meredek szituk nem csak nekem másoknak is, szembe jövő motorosok, és hasonlo dolgok,
há má postáztatok is ide (vörösvár)
csak azé nem irkálok mer okosatt ugyse tudok hülyeséget meg minek...meg mivel mindenki ismer itt mindenkit személyesen is én meg alig valakit igy nem irkálok bele a beszélgetésekbe...a motort meg ugyse tudom hurcolászni....
Mikor jöttök errefelé motorozni he? Van könnyű pálya is, meg betojós is. A betojós ingyenes.