Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod miért jó a csigának?
Akkor már nem is csika vagy hanem csiga
Tsáá! Nehogy aszthidd Ránézek a billentyűkre, azt a kiguvadt szemem ütögeti
hello
Ahhoz képest még tucc gépelni. Az jó jel
Kájberbíbek Megvagyok dögölve
sanyának meg hatalmas gratula igy utolag is
Utoljára ilyet a 80-as években láttam, azegy CZ volt, szovjet kézben.. A szünetben megtaknyolták villannyal, a II.futamot megnyerte.. Viszont ahogy ezse, azse japán volt..
mint egy kínai pit
szia Gabi,Gero számát eltudod küldeni nekem?köszi
Mindig mondom , ktm-et kerüljétek
Jó reggelt pupákok! Hogy aludtál, nehezen? Én úgy elájultam mint még soha . A héten nem megyünk vasárnap helyett inkább pénteken csúszkálni?
Gazdasági válság van, azért. KXE, akkor ez KX lámpával. Jó gépnek tűnik.
Felniben szokott lennni évjárat, ha még nem cserélték -inkább a hátsót-, akkor abból is lehet tudni...egyébként meg fajtajellemzők: váz, fékek, tank, blokk....
ok, hiszek neked, és inkább örülök, vagy nem mert most nincs motor
szted ez mért enyire ocsó?
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
hagyományos telók, e-h tárcsafék, HPP...
1989
aham.
megnézte, teccet neki, és azt mondta kell
de hívtak még. 180ba vitte volna még1ember,
de mért 88as, amugy megnéztem, nem atacos:D
most már qrva kiváncsi lennék mikori, hogy a picsába tudom biztosra kideriteni? amig nálam van ki akarom deriteni:D
200-ért a 88-as?

Hát a jópilótát jónézni...
Én az enyémet tőle vettem. Nekem bejött. Kisebb javítgatások voltak rajta. Nem fog zsákbamacskát árulni, ha van valami baja a motornak akkor azt elmondja. De előtte beszélj vele, mond el az elképzelésedet és majd megmondja melyiket vedd meg. Engedni nem fog az árból, de ad hozzá ezt azt ami szüksége, no de ne komplett motorra gondolj.
Uhhh
mármint az hogy őt sem szidom, úgy értettem, hogy akkor sem szindám ha megveszem, és gáz van, mert én vettem meg,nem kötelező, nem tom érted e hogy értem:D
dehogy szidok én senkit, őt sem, csak olvastam itt forumon, hogy vigyázni kell, de majd meglátjuk... viszont találtam nála 1et ami érdekel, és nem tom:D gondoltam te segitesz, de megézzük, csak gyanusan olcsó:D
amugy evlitték a crt
meg kaptam érte előre 10%még nálam van,10én kapom a többit, 200be bőven jó volt nem?:D
Ha azt mondom, érdemes, rohansz, veszel egyet, és ha baja lesz, engem szidsz?
Nézd, évek óta ezzel foglalkozik, ért hozzá. Szart nem vesz, vagy ha igen, tudja, hogy szar, és olcsón adja. A jó gépeknek megkéri az árát, de legalább tényleg jók. Én nem vettem még tőle motort, de sokat megnéztem már nála, nem adja OLCSÓN őket, árában van mindegyik, de elfogadható árban. Jobban jársz vele, mint ha veszel valami pénztelen, tákolós suhanctól egy "megkímélt, csak endúrózásra használt, frissen felújított" fost, ami nem azé zörög, hanem emezé, meg nem füstöl, csak még hideg, és mindig a legjobb olajat kapta.

Az lehet, hogy nem teljesen komplett a csávó, de motort vehetsz tőle.
keme
laposracertöl érdemes motort venni?:D
csak tom hogy ismered.. vagyis ugy gondolom ismered...
2002-2003