Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mettől meddig azonos a cikkszám a hengerre?
Szia-mia.
az első futam rajtja és az első pár kör
jó volt nézni is
a második futamban meg vérszemet kapott, és szerintem elfelejtett fékezni is
enyimé? 2003
pastrana is jó képeket lőtt.

mi nyáregyházán voltunk. fáj mindenem.
amúgy hi all!

jók a képek, grat a versenyzőknek.
Ha engem kérdezel, sztem később fékezett, és korábban adott gázt mint a többiek az egész verseny alatt.. Ez egy elég jó recept ahhoz, hogy elől menjél...
majd kérdezd Pumuklit, mit művelt, hogy ilyen jól sikerült
keme, mikori a cr?
én is nagyon sajnáltam, pedig nem is ismerem
nem szép látvány az ilyesmi ott többen azt mondták, hogy ez nem mostani sérülés, alapos átnézéssel valószínüleg rájöhetett volna a gazdája is, de hát ez most már nem sokat segít szegényen
Sajnálom az embert (a motort lehet pótolni), mert tudom, hogy milyen nagyot zakózni. Minél előbbi gyógyulást neki, és remélem hamarosan vissza tud ülni a nyeregbe!
Igen, aki versenyezni készül, annak alaposan át kell nézni mindent! Gondolom, már meg volt repedve a villanyaknál hamarabb, vagy már így vette meg!
Én is megvettem a Kawát, és a szétszerelés után láttam, hogy milyen sérülések vannak rajta. Ma viszem pl. a hűtőt javítani, de már két repedést is találtam a motortartónál, és a hátsó teló támasztójánál! Azokat is a héten javítani kell mert így nem ülök rá!
Ezért érdemes minden motoros hétvége után alaposan lemosni a gépet, mert így kiderülnek a hibák...
Nahát, pumukli a dobogó második fokán...
a gazdája sajnos nem nevetett ennyire
állítólag szegycsonttöréssel és zúzódásokkal megúszta . a motor meg ugratás közben kezdett szétesni, és a pályára már eleje "nélkül" érkezett
a bácsi meg olyan 40 körüli pasi. nem tegnap volt először versenyen
Hibátlan, megkímélt, renszeresen szervizelt KTM 450 kicsit karcos idomokkal, állítható villaszöggel eladó. Cross pályát nem látott
höö porzott a pálya, és sár is volt...
ennyi
Hálytok!
Még nem voltam ott, de ez a tegnapi kőszárhegyi GP
Ááá tudtam volna, hogy ilyen jóóóó a pálya, leugrottam volna vályogtéglát verni az alapanyag tökéletes, csak kis szalma kellett volna bele Kinek hogy sikerült?
No léptem pápá mindenkinek
Csak az a baj, ha neki kezdek akkor minimum 1 nagy fejt letolok a gigámon.. Aminek elég hosszútávú és nem gyenge hatása van