Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most bukott ki a fene nagy "jólét", amit az erőszakosan generált fogyasztási mánia és az emberek sznobizmusa produkált.
Hol tartunk?
Senki vagy (sugalják), ha:
-nincs plazmaTV
-nem kamerás a mobil
-2 évnél öregebb az autó
-nincs márkanév a ruhádon
Szumma szummárum, akkor is gazdagnak KELL látszanod, ha nem vagy az. Akkor is, ha belerokkansz.
Elromlott, elszakadt? Nem javítani, KIDOBNI!
Ma kitaláltuk, hogy az eredetileg fehér, mára kissé elszürkült, de tiszta törölközőinket befestjük ruhafestékkel, hogy egységesen szépek legyenek, és sokkal olcsóbb, mint venni újakat. Namost NEM lehet már ruhafestéket kapni...
Jóeight...
Jaaaaaaa, aszittem átvitt értelemben van szorulás, anyagi, vagy valami ilyesmi, vagy hasonló.. Akkor azonnal vesd be a sörterápiát, nehogy romoljon az állapot..
Igen eza válság viszonylagos, én egy ismerős autóstelepét láttam minap, eddig kiskoszos lepukkant telep, most csillivilli, szügyig amerikai luxuscirkálókkal.. És nem tegnapóta van meg, mégis mostanában csövesedett fel...
Jóéjt, Bigusz Kukisz!
Jó éjt szexmániások ...
Kevés rostosat fogyasztok. Bontok is egy sört gyorsan

Válság mindenütt...ma láttam a neten egy vibrátort, közel 400ezer Ft, aranyból van. Meglepő.
Miaszorulás oka? Mert nézőpont kérdése, de akkor lehet van közös cipő... Minden szokásos, max. annyi, voltam ma az alpok adrián a h.ringen, ijesztően kevesen vannak, nagyon válságos a külalak...
Na na ! avval a követéssel
Tsááááá,követlek én is lazzsan
Köszi, neked is.

Ámbér és családja
Na jó éjt ámbérék
Az semmi, de odafagyott a lába, ezért nem tudott kiugrani a képből. Sebaj, így ment hírdetésbe, hamarabb elkelt.
Nagy kafferba jó pakolni...
Semmi különös, szorulásom van. Veled?
Szega májsztró
Hallod,a képen a hölgyemény azé fázódott meg me leesett a tető a kocsírúúú
Jóestét kafferek és kafferinák... Miastájsz?
Sajna már nincs meg.
Nagyon jóóóóóó
Dumáltunk haverokkal, még régebben, szóba kerültek a kocsik, farkak, méretek, azt mondja az egyik srác (20 éves fekete alfa Romeo, lángnyelvekkel, meg kék helyzetjelzők stb.), hogy oké, neki kicsi, de nincs összefüggésben a kettő. Erre mondom a másik havernak (szivar Audi, sötétüveg, krómutánzat dísztárcsa stb.), hogy neked is kicsi, de BIZTOS véletlen, mi?
...röhögünk egy sort, kérdezik mindketten, hogy Na wazze, neked mid van?

...Erre én: Twingom...
Nálam 22:39
huszonkettő-hatfél
Akkor neked bébiméretű...mármint 51 centi és 3,5 kg
ááÁÁ ,ebbe betenném a faszom azt kidudorodna a hasán