Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,törötten
addig sokan hőbörögtek hogy lassan kerülnek sorra stb,ahogy eltolták a srácot egyből nagy lett a kuss,eltörpült mindenki problémája.
szep hetfo hajnalt mindenkinek hogy vagytok?
vazzeg akkor lehet pont őt hozták negyed 2 körül a merényibe lélegeztetőn meg minden!nagyon sajnáltam a srácot
uuuuuuuuuuuuh az baj
Oké
Ma ilyen nap van, déltájt mentő-rendőr minden szar volt az ötös főúton, Nautilus mondta, hogy a busz mellett elment egy motoros, majd jobbos kanyarban előzött VOLNA, csak balra fordult közben egy autó, és féknyomnélkül PUFF. Állítása szerint olyan 120-szal.
1-2 van. ma nagyon nem ment a motorozás, egyszer túlugrottam rámpáról és lefejeltem a kormányt, egyszer meg kipattogott alólam a motor. fáj mindenem
Nana! Arról nem volt szó, hogy mindenki pályázik a helyemre.
nemá némo esett?neked fáj a térded?
Amúgy ma esett Nau is, én is, azóta ropog valami a térdemben, amelyiket műtötték. Nem vészes, csak mandínerből kijövet bebicsaklott az első kerék a fosóhomokban, és zavarta a kormány a nyugodt felszállásomat, úgyhogy beletérdeltem.
csá,köszi.Rólad nincsenek képek?egy két év,és az eurosporton látunk majd az x-racerben ha így folytatod
Öregem, jobbulást...egyél sok sajtot, igyál sok tejet vagy kakaót. És kérd meg a Beust, hogy ő húzogassa a pöcörőd (használjon olajat, úgy jobb)
szia, hallottam mi történt... jobbulást!
csá
Szevasztok!
akkor kinézek és csinálhatsz Feriről meg rólam egy közös képet
ja ,és elsárgult a lóvam az irigységtöl
Péntek szombaton elvileg Komlón leszünk dirt parkban. utána való héten megint kint lesz a rámpa.
, , , , , , , , ,
dicsak még széljelző zászló is volt ,egyre keményebben nyomjátok.Az Totó gépe a spéci üléses?mikor jönnek legközelebb?
Khároly herceg is megjött Ecser irányából ,
leléptem pápás
azta milyen mz blokkos krossz
ilyesmi nekem is van