Volt ilyenem sokkos, törn in áút minednen, ment mint a veszettnyíl, csak akkor tudtam megállni vele ha kifogyott a benzin ....viccet félre téve 2005ös volt és a célnak megfelelt, öcsém meg egyébként imádta, ezzel tanult meg crossozni
a 4T jóval jóindulatúbb, ezért akár 450 is lehet, szerintem, de ajánlani nem ajánlom.
Ha most lenne pénzem 4T-t fenntartani, 250-est vennék.
Ami a stíulsodhoz illik...
Mit szeretnél, marha gyorsan elfáradni és félni (250 2T vagy 450 4T), vagy sokáig élvezeteset motorozni, nyélgázakat húzni (250 4T vagy 125 2T)?
Amilyen használtmotorpiac van, én márkát nem ajánlanék, bár Hondabuzi vagyok, inkább keresd meg a lehető legjobb állapotút a pénzedért.
sziasztok
kezdő cross-os leszek, csak nem tudok dönteni. eladom jelenlegi motorom és váltok crossra, egy frankó "alap" elsajátításához. 2 évig mindenképpen crossmotor lesz, amíg le nem rakom nagy A-t. ezután maradna a motor még.....Mindenképpen 4 ütemű motort szeretnék. A márka számomra lényegtelen, 250 v 450-t szeretnék, ezek közül nem tudok dönteni. félek, h egy idő után a 250 kicsi lenne, de pénzem nem lenne a cserére, meg amennyivel kisebb a teljesítménye, annál gyorsabban használódna/kopna. 600.000Ft körül szeretnék vásárolni amúgy, tudnátok segíteni?
Üdv: Félix
Szerintem is JOBB a pálya, sokat tanulhatsz, ha jól FIDESZ.
Péntek délután nem tuc lejönni Taksonyba? "Mocizzunk már együtt"
http://www.kepesmotor.hu/husab...
és még marad is pénzed pszichoterápiára,ha nem tudnád feldolgozni a sokkot!:)
nini Kalmár pubi
...mások se akarják ezt, mert nem játszon gordonkán. Csak zongorán. Gombfocit.
Ha most lenne pénzem 4T-t fenntartani, 250-est vennék.
Ami a stíulsodhoz illik...
Mit szeretnél, marha gyorsan elfáradni és félni (250 2T vagy 450 4T), vagy sokáig élvezeteset motorozni, nyélgázakat húzni (250 4T vagy 125 2T)?
Amilyen használtmotorpiac van, én márkát nem ajánlanék, bár Hondabuzi vagyok, inkább keresd meg a lehető legjobb állapotút a pénzedért.
kezdő cross-os leszek, csak nem tudok dönteni. eladom jelenlegi motorom és váltok crossra, egy frankó "alap" elsajátításához. 2 évig mindenképpen crossmotor lesz, amíg le nem rakom nagy A-t. ezután maradna a motor még.....Mindenképpen 4 ütemű motort szeretnék. A márka számomra lényegtelen, 250 v 450-t szeretnék, ezek közül nem tudok dönteni. félek, h egy idő után a 250 kicsi lenne, de pénzem nem lenne a cserére, meg amennyivel kisebb a teljesítménye, annál gyorsabban használódna/kopna. 600.000Ft körül szeretnék vásárolni amúgy, tudnátok segíteni?
Üdv: Félix