Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt ilyenem sokkos, törn in áút minednen, ment mint a veszettnyíl, csak akkor tudtam megállni vele ha kifogyott a benzin ....viccet félre téve 2005ös volt és a célnak megfelelt, öcsém meg egyébként imádta, ezzel tanult meg crossozni
Ezt komcsira mondod?
Szerintem is JOBB a pálya, sokat tanulhatsz, ha jól FIDESZ.

Péntek délután nem tuc lejönni Taksonyba? "Mocizzunk már együtt"
vedd meg ezt!
http://www.kepesmotor.hu/husab...
és még marad is pénzed pszichoterápiára,ha nem tudnád feldolgozni a sokkot!:)
Hy
nini Kalmár pubi
Nyugi, konycsentrálj a motorozásra, az okoz6 örömöt is
A kormányt nem eltekerni kéne, hanem elhajtani a sunyiba, Macskássy Gordonnal együtt.
Jó napot
Az uccsó vacsin egy Gordon Bluet kérek
Ott a kormány, tekerd el, vagy be van állva?
Elütöttek? Remélem rögtön Gordont vontak köréd, és ápolt valaki. Nem akarok a temetéseden Gordonkázni (Gordonka, Gordonkaaa, hahóóó...)

...mások se akarják ezt, mert nem játszon gordonkán. Csak zongorán. Gombfocit.
Nem vagyok én zsebnyúl, hogy füvezzek ...elütöttek, az agyamra mentek
Attól szárnyal így a versenyeken a kora ellenére...Sanya bácsi, gyere velünk krosszozni, állni már tudok, taníts meg kanyarodni...
szerintem a légszűrőben volt valami, azt sikerült felszippantania
kurva gyorsan le kéne állni a fűvel...
...ez most mindenkinek baj, mert ez a naika a Bajnaika
a 4T jóval jóindulatúbb, ezért akár 450 is lehet, szerintem, de ajánlani nem ajánlom.
Ha most lenne pénzem 4T-t fenntartani, 250-est vennék.
Ami a stíulsodhoz illik...
Mit szeretnél, marha gyorsan elfáradni és félni (250 2T vagy 450 4T), vagy sokáig élvezeteset motorozni, nyélgázakat húzni (250 4T vagy 125 2T)?

Amilyen használtmotorpiac van, én márkát nem ajánlanék, bár Hondabuzi vagyok, inkább keresd meg a lehető legjobb állapotút a pénzedért.
sziasztok
kezdő cross-os leszek, csak nem tudok dönteni. eladom jelenlegi motorom és váltok crossra, egy frankó "alap" elsajátításához. 2 évig mindenképpen crossmotor lesz, amíg le nem rakom nagy A-t. ezután maradna a motor még.....Mindenképpen 4 ütemű motort szeretnék. A márka számomra lényegtelen, 250 v 450-t szeretnék, ezek közül nem tudok dönteni. félek, h egy idő után a 250 kicsi lenne, de pénzem nem lenne a cserére, meg amennyivel kisebb a teljesítménye, annál gyorsabban használódna/kopna. 600.000Ft körül szeretnék vásárolni amúgy, tudnátok segíteni?
Üdv: Félix
Nem vagyok naika. Asse tom mijaz.
Egy dolgot rühellek a csinálni a crossban de, azt nagyon, a légszűrő mosást, és ebből most úgy összejött, hogy minnyá 6ot kellett
Mi a baj,naikám?...a lovag ina
Hát fujj. Egy percig sem maradok itt tovább. Itten PERVERZEK is vannak?
amúgy napot
hy megkérdeztem a tudod mit,majd msnen megírom ha bent leszel
.....vagy az anti-lovagina ....hú, hát ezt lehet szótagolni rendesen
Azért jó ha sokat melózol, mert nincsen idő elkölteni a stexet.....