Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsi KTM éhes volt
nem tudom! őt nem ismerem
utsó képen a jobbos meg a Réz Ádám?
Sanya,Faist,MxBéla gratula sanyának
Jó volt Kőszárhegy
nézzétek kikkel találkoztam
Háteze?Ez meg én vagyok-e Lehet röhögni
Hát,az mindenhol lerakódik ,te tudod,te motrotod
Láncszettek, dugattyúszettek, szelepek rendelhetők!

Ajánlatkérés: endurobolt@gmail.com

Pontos évjárat és típus szükséges!
na pont erre gondoltam.honnan tudja a tömitöfolyadék,h hol kell tömitenie?de tényleg pár cseröl van szo.nem is tdom kinézni,h honnan szivárog,csak a ráragadt por miatt tudom beazonositani a környékét.de ha 1 kupak tömitö elég akkor az nagy bajt nem csinál,bárhol is rakódik le,nem?
szia. Csika üzeni,hogy forrasztasd meg,mert igaz hogy vannak hűtőtömítő anyagok,de lerakódik ott is ahol nem kéne,megváltoznak a hűtési tulajdonságok és ez miatt megragadhat a motor nagy melegben. De nem muszáj rám hallgatni,láttam már ilyet
szia,FBS-t kenj rá!
csókolomok dulai úr ha bejön,itten vannak a képek
hello mindenki. a hűtőn egy kis esést követően szivárgást veszek észre.1óra mororzás alatt kb 5-10 csepnyi hűtőfolyadék szivároghatott ki.ezt is csak a ráragadt porról vettem észre.létezik valami folyadék amit a hütöbe öntve betömiti?
vagy nincs más csak a beforrasztás?kössz a segitséget
Jóválasz...
Független a fogalmazászavaromtól mielőbbi teljes gyógyulást Nektek...
kösz,miden évben eltöröm a kezem lehet még motorozunk együtt,Nagytarcsa felé szoktál járni?
Jobbulást így ismeretlen is de ahogy elnézem a képeid már nem az első gipsz :(
én is ugyérzem,de én 3,4hét után átmegyek Brinkman proffeszorba leszedem a gipszet de elötte elmegyek orvoshoz és panaszkodom hogy fáj meg ilyenek,erre ők megröntgenezik és mondják hogy minden fasza és akkor én leszedem magamnak
Kakukk koma úgy érzem az elkövetkező kis időben sokat fogunk fotel krosszozni.
Ezt embere válogatja kinek mi a jó. De ha gyorsítasz rajta számolhatsz avval hogy be fog szitálni az egész motor.
köszi,möst jöttem haza,még szép a gipsz
Ezt sejtettem, hogy nem marad meg mindkettő
Csak azt szeretném tudni, hogy mennyivel lehet kisebbet rakni amitől már jobban megy de még nem veszít annyit a nyomatékból
Ha kisebb lánckereket teszel hátra akkor gyorsabb lesz és kisebb lesz a nyomatéka, ha nagyobbat akkor nagyobb lesz a nyomaték de a végsebesség kisebb. Olyan nincs hogy a végsebesség nagyobb lesz a lánckerék cserétől és a nyomaték is megmarad.
Az áttétel és a teljesítmény teljesen más fogalom. A teljesítményt a motor szolgáltatja. Az áttétellel a a végsebességet és a nyomatékot tudod változtatni.