Sziasztok!
Láncot szeretnék cserélni a motoromon és ugyebár akkor fogaskereket is. Arra gondoltam, hogy hátra kisebbet raknék és abban kérném a segítségeteket, hogy mi lenne az ideális fogszám elöl-hátul amitől már jobban megy, de még nem veszít az erejéből. Most 48-as van hátul.
450-es motor
előre is köszi
Neki sincs munkája jelenleg, sajna. De nem szól, itt fugyul mögöttem. Fél szemmel Van Helsing, féllel Grafilogika, a maradék szemmel meg azt nézi, milyen képeket nézegetek a neten
Hogyne szabadna, szólásszabadság van.. És sajnos nem elhanyagolható tényező, hosszú távon. Mmint, hogy free.. Nekem már tetszik, hogy nemsok ugrató van.. Bár a motorom még C vágányon, alkatrész úton elvben.. Neked asszony nem reklamál, hogy éjnek évadján a gép előtt nyomod, vagycsak nem dolgozik ilyenkor?...
Ha lehet ilyet mondani, Taksonynak a legcsábítóbb tulajdonsága, hogy nincs pályadíj (főleg ha kulturáltan használod, pl. nem szemetelsz, és megbecsülöd mások munkáját, hogy mennyit törődnek a pályával ), de pl. ugratni nehéz rajta, talán 3 helyen lehet.
Nem tom, reggelig megálmodom.
Taksony nem jobb, mint Bugyi, nekem nagyon sivataginak tűnik bugyi, vagy csak kívülről olyan necces? én überkemény, csúszósnak láttam, szóse róla, a motorozási készséget fejleszti..
Keme-t a parlamentbe !... Noigen hungaricum, rongyrázás überállesz... Való igaz, énmég nem jártam a tengerentúlon süttetni a hasam, sosem volt még 10 évesnél fiatalabb autóm, de azér az ad egy kis "erőt", hogy 1 fillér hitelem sincs, és nem kell azon törnöm a búrám, hogy mikor mit visz el a végrehajtó.. Nah, pont beszéltem update norbival, és üdvözli az ötletem, hogy pont most eszek ápdét házikolbászt, a csillagok állása pont jó... Holnap együtt motoroztok pestmegyében, vagy csikano még bizonytalan?
Láncot szeretnék cserélni a motoromon és ugyebár akkor fogaskereket is. Arra gondoltam, hogy hátra kisebbet raknék és abban kérném a segítségeteket, hogy mi lenne az ideális fogszám elöl-hátul amitől már jobban megy, de még nem veszít az erejéből. Most 48-as van hátul.
450-es motor
előre is köszi