Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Láncot szeretnék cserélni a motoromon és ugyebár akkor fogaskereket is. Arra gondoltam, hogy hátra kisebbet raknék és abban kérném a segítségeteket, hogy mi lenne az ideális fogszám elöl-hátul amitől már jobban megy, de még nem veszít az erejéből. Most 48-as van hátul.
450-es motor
előre is köszi
ÁÁÁÁ a fórum az nem. Így fog fellendülni. Csak a pályán lesz nyugalom.
Tizedelődik az EC fórum?! Jobbulást a sérülteknek...
jobbulást kakukk
Magának is kőszárhegyre nem megyünk,sorry legalább te is pihengetsz otthon
Sok sikert gyógyuljál!
nemtudom gyorsan történt,na megyek orvoshó
eLeSDé? Hogyan?
elestem
Nézegetem a motorolajakat a neten.. Olyan ár különbségek vannak hogy ihaj.
Mit csinyátá teee?
Szép napot
reggelt
hapci
jó reggelt,asszem megyek be gipszeltetem a kezem
most 1,5hónapig nem motorolok
Hogy Te micsinálsz ébren ilyenkor, és mérnem alszol?! 1etlen kifogás lehet, ha a 250-et nézted...
Jóreggelt
Aludjatok jól, holnapra pedig a legjobbakat, lehet még összefutunk... Tsákó
Neeeem, csak érdeklik a szép képek

Na, lassan lépek aludni. Holnap kell az erő
JÓÉJT
szóval teljes kontroll...
Neki sincs munkája jelenleg, sajna. De nem szól, itt fugyul mögöttem. Fél szemmel Van Helsing, féllel Grafilogika, a maradék szemmel meg azt nézi, milyen képeket nézegetek a neten
Hogyne szabadna, szólásszabadság van.. És sajnos nem elhanyagolható tényező, hosszú távon. Mmint, hogy free.. Nekem már tetszik, hogy nemsok ugrató van.. Bár a motorom még C vágányon, alkatrész úton elvben.. Neked asszony nem reklamál, hogy éjnek évadján a gép előtt nyomod, vagycsak nem dolgozik ilyenkor?...
Ha lehet ilyet mondani, Taksonynak a legcsábítóbb tulajdonsága, hogy nincs pályadíj (főleg ha kulturáltan használod, pl. nem szemetelsz, és megbecsülöd mások munkáját, hogy mennyit törődnek a pályával ), de pl. ugratni nehéz rajta, talán 3 helyen lehet.
Nem tom, reggelig megálmodom.
Taksony nem jobb, mint Bugyi, nekem nagyon sivataginak tűnik bugyi, vagy csak kívülről olyan necces? én überkemény, csúszósnak láttam, szóse róla, a motorozási készséget fejleszti..
Még nem tudom, mi hogy szerveződik, egy biztos, én és Nautilus motorozni akarunk, Bugyin vagy Taksonyban, ebben tudok bárkinek segítséget adni
Keme-t a parlamentbe !... Noigen hungaricum, rongyrázás überállesz... Való igaz, énmég nem jártam a tengerentúlon süttetni a hasam, sosem volt még 10 évesnél fiatalabb autóm, de azér az ad egy kis "erőt", hogy 1 fillér hitelem sincs, és nem kell azon törnöm a búrám, hogy mikor mit visz el a végrehajtó.. Nah, pont beszéltem update norbival, és üdvözli az ötletem, hogy pont most eszek ápdét házikolbászt, a csillagok állása pont jó... Holnap együtt motoroztok pestmegyében, vagy csikano még bizonytalan?