Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan járj, tovább félsz
Már a héten ki kellett volna, de talán jövő héten meg tudunk egyezni a leendő főnökömmel végre...
Nincs az az isten, hogy én valaha krosszversenyen induljak. Nézni mennék max.

De ezzel is úgy vagyok, mint a szex-szel, csinálni az igazi. Szóval Bugyi.
Mikorra derül ki hogy lesz e melód?
Mé,te is indulni akarsz?
Kaptam jégkrémet remélem azé enni is kapok
Most annyira nem pattoghatok, anyagilag, ugye...Úgyhogy én tuti, hogy csak ide a környékre megyek. Kőszárhegy nekem most messze van, majd ha lesz melóm.
áááááá,kijött csika a kádból végre megyek helycserére,aztán ágyikóba... pápás,jó éjt
A diósgyőri fegyvergyárban kellett volna
majd ott átszellemül még alszik rá,hogy megyünk e,de reggel úgyis szólok,ha megyünk
Miért kőszárhegyen már fog tudni mert ha igen akkor én is megyek
miket nem mondasz te te figyejjémá mi volt ez a német vagy milyen szöveg az smsben? meg az a sok szám?
csika kiabál a kádból: "én se! de már azon filózok hogy reggel indulok kőszárhegyre"
Dolgoztam vagy 2 évet a Diósgyőri futball clubnál .....
Az tuti hogy nem motoroztam eleget, de az is turi hogy csak szeretek és nem nagyon tudok
a csikádból
megyek mingyá meg is keresem ,ha kimászik csika a kádból
A foci alapszabálya: szerezz labdát, és rúgj gólt.
A MAGYAR focié: Ha a labda epszilon sugaró környezeteden belülre ér, ahol epszilon = 1 méter, azonnal vágd hasra magad, és szorongasd a térded. Így pihenhetsz, és hátha kaptok egy szabadrúgást.
akkor még nem motoroztál eleget van egy határ ahonnan számítanak a kis dolgok is
Eddig azt hittem hogy csak a focistákat zavarja a saját sport szere
majd távcsővel kileslek azt ha meglátlak integetek,ezerrel drukkolunk neked a tetőről ,csak el ne essé ha észreveszel
Aha, kend akkor ismeri a tartalék generátor helyét..
Én láttam pályán menni, egész ügyesen vonszolja magát az öreg, csak a motor hátráltatja
integethecc is
ne legyél te abban olyan biztos