Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az mennyivel jobb móka lenne ha Te lőhetnél rájuk, mi?
kínomban nevetek...
de jo akkor ti is azt elitek at amit en csak itt neha lonnek is kicis bumm itt ott de semi gaz
én nem is sirok hogy álmos vagyok,,,
bocs Vicky, de én kb két hete minden nap halgatom a jutasi lötér részen a hadgyakorlatot, itt a balaton felett fordulnak a vadászok párosával jo nagy gázzal kis idő mulva hallani a robbanásokat, utána csere van jönnek a harci helikopterek,,
nem kell ezért a világ egy háborus övezetébe sem elmenni, elég itt lakni a közelben hogy napi szinten halgasd a bakony massziv bombázását,,,,

el nem tudom mondani mennyire tele van velűk a faszom, és még ezek pofáznak itt környezetvédelemröl,, jah gumifák, meg golyoállo élővilág,,,,,
Ha ennyire hiányzik, sztem volna itt jelentkező bőven...akár még én is
ooooo barcsak lenne itt villany oszlop ez itt a ko korszak
Persze,mert már az összes villanyoszlopot kidöntöttétek.
Nem röhögni!
hat ello fordul nemzetkozi eroknel pl itt mar nincs golya
Miről beszél kedves Uram! Csak a saját nevében nyilatkozzon!
2 napja csöndben vannak. De talán jobb is ...most meg kell húzniuk magukat a NATO-soknak....néhány napja egy idióta,barom NATO-s eltévedt,és úgy gondolta,hogy megfordul az úton ....csak hát nagy autóval kissé nehéz mutatvány egy keskeny úton....sikerült kidöntenie egy villanyoszlopot,és leverni a gólyafészket ...szegény gólyák hanyatt-homlok menekültek ...a tűzoltók csináltak gyorsan rendet,és most már a gólyák is visszamerészkedtek.
Igen,dolgozom. Szabadedzés ma már lesz,holnap pedig az időmérő.
mit kell hallanom
jahh kérem aki egész éjjel csak sexel, az reggel ne sirjon,hogy álmos
repcsik meg mindig vannak ?
az nem jo majd mondo kmeset atto lalszol,en is kb 3mat de majd 36ora mulva alszok egy nagyot
akkor gondolom dolgozol ?ma mar lesz szabad edzes nem ?
Kialvatlanság az nálam is van rendesen. Most is csak 4 órát aludtam.
ja pentek van hat ki alvatlansag neha gondot okoz
Szió! Lesz mocis nap,csak nem ma. Vasárnap-Hétfőn leszek mocik közelében.
hat szivesen le cserelnelek egy ujonan jott kollegara akora bal..............................................mint attom fegyvert nem latot meg