bocs Vicky, de én kb két hete minden nap halgatom a jutasi lötér részen a hadgyakorlatot, itt a balaton felett fordulnak a vadászok párosával jo nagy gázzal kis idő mulva hallani a robbanásokat, utána csere van jönnek a harci helikopterek,,
nem kell ezért a világ egy háborus övezetébe sem elmenni, elég itt lakni a közelben hogy napi szinten halgasd a bakony massziv bombázását,,,,
el nem tudom mondani mennyire tele van velűk a faszom, és még ezek pofáznak itt környezetvédelemröl,, jah gumifák, meg golyoállo élővilág,,,,,
2 napja csöndben vannak. De talán jobb is ...most meg kell húzniuk magukat a NATO-soknak....néhány napja egy idióta,barom NATO-s eltévedt,és úgy gondolta,hogy megfordul az úton ....csak hát nagy autóval kissé nehéz mutatvány egy keskeny úton....sikerült kidöntenie egy villanyoszlopot,és leverni a gólyafészket ...szegény gólyák hanyatt-homlok menekültek ...a tűzoltók csináltak gyorsan rendet,és most már a gólyák is visszamerészkedtek.
nem kell ezért a világ egy háborus övezetébe sem elmenni, elég itt lakni a közelben hogy napi szinten halgasd a bakony massziv bombázását,,,,
el nem tudom mondani mennyire tele van velűk a faszom, és még ezek pofáznak itt környezetvédelemröl,, jah gumifák, meg golyoállo élővilág,,,,,